kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Mamy kolejne wakacyjne uslugi hostingowe http://www.serweryzazeta.pl Z tego co zauwazylem to stoi na resellerze w USA http://www.sitehost1.org/reseller.html a tu aukcja na allegro: http://www.allegro.pl/item643782254_hostin..._3_99_rok.html ten post oczywiscie ma byc przestroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 czyżby od razu host is down ? http://www.serweryzazeta.pl/ nie działa u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 czyżby od razu host is down ?http://www.serweryzazeta.pl/ nie działa u mnie u mnie strona "firmowa" smiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Strona działa... Ale za to tak profesjonalnie wykonanego banera to jeszcze nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Ale mają coś, czego nie ma żadna inna firma - wersję cPanel posiadającą "nowincjonalne rozwiazania". Nie wiem co to takiego, ale też chcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 pewnie chodziło im o prowincjonalne rozwiązania... literówek tyle że żal patrzeć. na głównej stronie jest ich tyle co w słabym teście gimnazjalnym. BTW - pakiet begginer za 1.59 na rok powala ! PS. pewnie przez dnsy strona nie działała jak trzeba;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Strona działa... Ale za to tak profesjonalnie wykonanego banera to jeszcze nie widziałem MS Paint? A gdzie tu w ich ofercie ten serwer za zeta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 cPanel w wersji 11 przynosi nowincjonalne rozwiazania w dziedzinie administracji hostingiem. Specjalnie dla naszych klientow zostal zainstalowany kilka dni temu. Zaaktualizowana zostala praktycznie kazda kategoria administracji serwerem. Poprawione zostalo przede wszystkim bezpieczenstwo i stabilnosc serwera. Zosatl wzbogacony o zestaw kilku skryptow i aplikacji sluzacych do zarzadzania serwerem www, mail i ftp oraz kilkoma innymi uslugami. I coś z opisu w zakładce plany hostingowe: Obs³uga .htaccess: Ale panowie co wy chcecie wymagać skoro: Cena za rok: 1,59zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Może i tylko 1,59 za rok, ale sam rozdaję takie konta (też z resellera w Usiech, kupionego dla żartu za parę baksów na rok) za darmo. Wstyd byłoby mi za coś takiego pieniądze brać, nawet takie psie jak 1,59... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Dane właściciela: Nazwa wlasciela konta: Anna KieltykaNr. konta: 07114020040000390232769920 lub/i Mariusz Kolator Kraszewo 6 11-100 Lidzbark Warminski telefon: +48.897663103 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Na konto mamusi pieniążki idą? To jeszcze mamusia odpowie przed skarbówką i będzie dym... Dzieciaka odetnie od netu, a "hosting" padnie bez "administratora". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Może zadzwonimy do mamusi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Niech dzwoni a potem nam napisze przebieg, po co ma kobita mieć problemy nie ze swojej winy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Może zadzwonimy do mamusi ? Ironia... to pisze osoba, która przez dlugi czas krzaczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Ironia... to pisze osoba, która przez dlugi czas krzaczyła Poważnie?? Opowiedz mi jego historie na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Nie no 1.59 za rok? Kto im kupi takie drogie pakiety ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Hmm ciekawa ta oferta z allegro: Bo propagujemy w polskim internecie tani hosting na najwyzszym poziomie na jakim napewet sie nie spodziewasz. Propagujemy hosting za przysłowiową złotówkę. Bo nasze serwer są w pełni stabilne i pracują 24h/dobe, 7dni w tygodniu, 365dni w roku. Nasze serwery są umieszczone w Data Center w USA. Podpiętę są do łączas 100Mbit Bo my uruchamiamy twoje miejsce w sieci zaraz po otrzymaniu od ciebie loginu i hasła jakie ma być ustanowione do konta. A wiec niezapomnij o tym po zalicytowaniu!!! Czyli co mam wysłać im maila: ,,Proszę o utworzenie mi konta o loginie xxx i haśle: wxyz" ?? Ciekawa metoda aktywacji kont............. Na koniec cytat miesiąca: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Poważnie?? Opowiedz mi jego historie na PW. to nie serial, a temat również nie od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Ironia... to pisze osoba, która przez dlugi czas krzaczyła Hmmm chyba kolega pomylił firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Kupiłem tam konto dla żartu . Po chwili: Mało tego, odpowiedziałem, że nie aktywowała mi poprzedniego konta i.... utworzyła mi drugie . Pytam o fakturę, a jej... szczęka opadła. wtf.. "jaką fakturę" Dalej pytam o płatność paypal: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Panowie, bez takiego sadyzmu Nie znecajcie sie nad Ania ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 haha krzak krzakiem, ale żeby takich głupków z siebie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Moze kobieta nie ma glowydo biznesu, ale moze za to jest dobra w innych dziedzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Moze kobieta nie ma glowydo biznesu, ale moze za to jest dobra w innych dziedzinach bez podtekstów seksualnych to webmasterskie forum, ja też jestem w szoku, nie wiem gdzie trzeba mieć mózg albo jaki regulamin ułożyć aby oferować hosting bez limitu transferu za 1,59zł. rocznie, po cenie wnioskuje że wydzierżawienie go = maszyna gratis + minimum 500zł. dopłaty miesięcznie za samą chęć dzierżawienia go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 A jak działa serwer? Na jakiej maszynie stoi? Reseller za ~220zł/rok w USA I jak tu krzaka nie założyć!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach