Hectic 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Witam, poszukuje hostingu na platformie Windows Server 2008. Obowiązkowo obsługa php. Gdyby była obsługa baz danych MySQL to ideał... Proszę o jakieś firmy z doświadczeniem i takie które nie zwiną się po miesiącu (zawarłem umowę i jeśli coś przestanie działać to ja dostanę po dupie) dlatego proszę o oferty od poważnych firmy. z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Możesz przeglądnąć amm.net.pl home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hectic 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 home.pl nie ma obsługi php Właśnie zastanawiam się nad amm.net.pl myślałem jeszcze o webio.pl, ale to chyba dosyć młoda firma? Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Jeśli interesuje Pana "coś więcej niż tylko hosting (mam na myśli całe wirtualne środowisko, czyli wirtualną maszynę z zainstalowanym autonomicznym systemem Windows Server 2008 Datacenter edition) zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://www.hitme.net.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach