Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 I po to Windows? Linux z XFCS, LXDE czy z Gnome wystarczy, na tym wine albo Tucan i jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Tak miedzy nami robakami To domyslam się ze chodzi o nabijanie punktow z RS. Mysle ze wystarczy tak jak mowi Jarek. Szkoda kasy na winde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Albo jeszcze inaczej, taki VPS czy nawet sam shell i do ściągania: http://warrence.com/tech/?p=38 do wysyłania: http://images.rapidshare.com/software/rsapi.pl Albo zapłać komuś jeszcze niech Ci napisze do tego GUI w PHP via web i będzie cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 matt nie mówię o nabijaniu pkt na RS (obecnie mam około 200 000). Chce mieć dedyka/shella dla wygody wysyłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 @UP to jak masz za duzo to mozesz mi konto premium zalozyc Ale wracajac Jarek podal dobre rozwiazanie, o ile sie nie mysle widzilem tez w siedzi system php ktory pozwalal na takie dzialania ... Nie pamietam jednak jak on sie nazywal ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 matt, nie ma problemu mogę założyć Ci konto premium , jeżeli załatwisz mi taniego VPS-a, ba nawet mógłby dla Ciebie upload-ować za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Jeśli tylko do tego chcesz używać to może same konto shellowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Nie, wiem nawet co to znaczy "samo konto shellowe" :-), jestem laikiem w sprawach hostingu A może, ktoś chciałby za sponsorować serwer? W zamian mógłbym uploadować na jego rzecz np 500GB / miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Odesłałem na stronę aby tu nie spamować no ale dobrze Windows Serwer 2008 Standard - 40 zł netto miesięcznie VPS minimum z 512 MB RAM Zmień w końcu wersję systemu na dobrą i nie wprowadzaj klientów w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Napisz na PW bo mam jeden serwerek w LW, ktory lezy i sie marnuje, a powinien dzialac jeszcze ok 3 msc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Ok, PW poleciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 RapidLeech i po problemie. Po co komu windows do takich rzeczy , jedynie dużo transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 RapidLeech i po problemie. Po co komu windows do takich rzeczy tongue.gif, jedynie dużo transferu. Kolega, chyba z choinki się urwał? Nie jesteś w temacie zbytnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Serwer będzie służył, do przerzucania plików z jednego serwera typu rapidshare na drugie konto rapidshare. Mówię tutaj o plikach, takich jak: ripy seriali ze stron (legalnie), i tym podobnych.. Chyba nie do końca, albo coś źle zrozumiałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach