Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Witam. Mam pewien problem… gdyż w Lipcu lub Sierpniu muszę wyjechać a dostęp do Internetu ciągle też by się przydał…. Kraje, w których będzie mi potrzebny dostęp to Tunezja lub Grecja „wyspy” Myślałem, nad orange lub plus, ale nie wiem jak z tym jest słyszałem tylko negatywy… Czy ktoś może coś polecić? Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Najlepiej jakas oferta lokalnego operatora. W roamingu internet drogo kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Poszukaj na http://www.prepaidgsm.net/en/operators.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Generalnie jest wielka kicha w tym temacie. W grę wchodzą tylko lokalni operatorzy lub hot-spot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Albo radar WiFi i łapać co sie da.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Szukaj WiFi w okolicy bo polecisz z kosztami strasznie. Wbrew pozorom o WiFi coraz łatwiej, a nawet jak znajdziesz płatne to 100 razy lepiej na tym wyjdziesz. Szukaj sieci w budynkach użyteczności publicznej - jak byliśmy na kanarach to darmowe WiFi było np. w porcie Poza tym w wielu knajpach masz WiFi oraz w okolicach rynku/urzędów miast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Dokładnie knajpy + hotele. Często hotel udostępnia net'a dla klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Przecież hotele teraz coraz częściej oferują WiFi dla swoich klientów Wiec pytaj i szukaj u źródła //edit MiSi3kK mnie wyprzedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 W Grecji "kontynetalnej" i na okolicznych wyspach sieć WIND ma od lat w pre-paidach ofertę w ramach której za 3,49 euro dają nieograniczony internet po UMTS (jednak tylko port 80), wystarczy wysłać SMSa i mamy usługę na miesiąc. Z kolei normalny dostęp od nich (w rodzaju iPlusa) można było kupić za 50 euro miesięcznie w wersji unlimited, a za połowe mniej z limitem 20 GB czy coś w tym rodzaju tak więc porozglądaj się po stronach operatorów bo jeśli chodzi o Grecję to z mobilnym internetem jest jeszcze łatwiej niż u nas . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach