Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Witam. Jestem posiadaczem domeny w hrd. Kupiłem ja przez pośrednika - firmę active - hosting.pl Sprzedałem ją, ale jeszcze nie poszedł dokument odnośnie cesji. W związku z tym mam pytanie: Czy numer id abonenta zostanie mi na stałe czy wraz ze zmianą właściciela stracę numer ?? I czy teraz mogę kupować domeny przez panel po tańszych cenach?? ( tzn za odnowienie .eu 23 zł zamiast 40)?? I czy wogóle mogę kupować domeny logując się na id do którego jest obecna sprzedana domena?? Pytam ponieważ nie chce sytuacji że poprzez cesję stracę domenę którą chce sobie kupić. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Witam. Jestem posiadaczem domeny w hrd. Kupiłem ja przez pośrednika - firmę active - hosting.pl Sprzedałem ją, ale jeszcze nie poszedł dokument odnośnie cesji. W związku z tym mam pytanie: Czy numer id abonenta zostanie mi na stałe czy wraz ze zmianą właściciela stracę numer ?? I czy teraz mogę kupować domeny przez panel po tańszych cenach?? ( tzn za odnowienie .eu 23 zł zamiast 40)?? I czy wogóle mogę kupować domeny logując się na id do którego jest obecna sprzedana domena?? Pytam ponieważ nie chce sytuacji że poprzez cesję stracę domenę którą chce sobie kupić. Proszę o pomoc ID klienta Panu pozostanie, może Pan spokojnie rejestrować dalej domeny, nie przepadną one wraz z cesją jednej domeny na innego klienta. Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Ja bym zaczął od zamknięcia tematu i ostrzeżenia dla założyciela - w przeciwnym wypadku ciągle ludzie będą traktować to forum jako BOK danej firmy.... masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Ja bym zaczął od zamknięcia tematu i ostrzeżenia dla założyciela - w przeciwnym wypadku ciągle ludzie będą traktować to forum jako BOK danej firmy.... masakra... Sponsi ja kierowałem to pytanie ogolnie do wszystkich bo nie wiedziałem jak to jest z tym id , a nie konkretnie do nich. ID klienta Panu pozostanie, może Pan spokojnie rejestrować dalej domeny, nie przepadną one wraz z cesją jednej domeny na innego klienta. Dziękuje właśnie takiej odpowiedzi szukałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Dziękuje właśnie takiej odpowiedzi szukałem. a wystarczyło napisać maila ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach