horcyk 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Witam. Za miesiąc kończy mi się okres abonamentowy w nazwa.pl. Mam opłacony serwer: "Serwer Active" na którym stoi strona kibiców jednego z klubów sportowych, ostatnio postawiłem blog o zakładach bukmacherskich planuję uruchomić jeszcze jedną stronkę/blog. Serwer z nazwy jest aż nadto wystarczający i poszukuję tańszej alternatywy bo nie bardzo chcę wykładać ponad 300 zł za przedłużenie. Od 2008-07-05 z przysługującego limitu 2000 GB wykorzystałem 256 GB. Poszukuję firmy w której do serwera/panelu klienta będę mógł podpiąć kilka domen z zewnątrz bez transferu do transferu tych domen do tej firmy. Myślałem o active24.pl ale z tego co wyczytałem tam mogę mieć tylko jedną domenę z zewnątrz. Może to być firma, która oferuję hosting w podobnej cenie co nazwa ale proponuję też ciekawą promocję dla nowych klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Zapraszam do zapoznania się z ofertą: www.firehost.pl Oferujemy 14 dniowy okres próbny bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Zapraszam: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=16 7 dni test bez zobowiązań, w każdej chwili możliwość powiększenia transferu czy powierzchni, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość group5 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 http://www.altblue.pl/ - zachęcam Pana do zapoznania się z naszą ofertą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Polecam swoją ofertę usług hostingowych www.ovhost.pl lub www.abhost.pl Są to dwie niezależne, zupełnie inne oferty. W ovhost.pl mamy klika pakietów do wyboru od najtańszego 40 zł za rok lub droższe z większymi parametrami. W abhost.pl za stałą miesięczną opłatą od 18,30 zł ma Pan bardzo duże limity transferu oraz dużą pojemność. Serwer jest dosyć mocny, ceny bardzo konkurencyjne, duże możliwości konfiguracyjne. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, 14 dni okresu testowego jest w standardzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
horcyk 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Uzbierało się już trochę propozycji czy to tutaj w temacie czy na pw. Jak pisałem w pierwszym poście mam jeszcze miesiąc na zastanowienie więc postaram się wybrać najlepszą z przedstawionych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revo 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Witam Zapraszam do zapoznania się z ofertą RevoHosting.pl Za 8zł/mc dostaje Pan 2GB miejsca oraz 50GB Transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 reseller w xxl-web.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Z przedstawionych informacji wnoszę iż wystarczającym pakietem będzie pakiet MediumPack+ z oferty Hekko.pl. Jest to w sumie 360GB transferu rocznego w rozliczeniu miesięcznym. Dla nowego klienta proponuję promocję "Domena gratis". W razie pytań, służymy pomocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach