Pliki 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Witam, jako iż mój kolega, który miał mi zagwarantować serwery pod portal zajmujący się hostingiem darmowych plików, nie może tego uczynić, więc poszukuję serwera dedykowanego z jak największym dyskiem twardym oraz z jak największym łączem oraz najlepiej bez limitu transferu. Dodam też, że jeśli portal ruszy to będziemy potrzebowali większej ilości serwerów, więc będzie to współpraca długoterminowa. W sieci znalazłem kilka ciekawych ofert ovh.pl xxl-web.com , lecz słyszałem różne opinie o ovh a o 2 firmie 1 raz słyszę tak więc może ktoś zaproponuje coś lepszego. Dla mnie bez różnicy, czy będzie to firma polska zagraniczna, pośrednik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 W Polsce serwera dedykowanego pod download Pan nie znajdzie. Firmy pozwalające na mega download od siebie to: Leaseweb, ovh, (server.lu <(pośredniczymy)) Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Witam, jako iż mój kolega, który miał mi zagwarantować serwery pod portal zajmujący się hostingiem darmowych plików, nie może tego uczynić, więc poszukuję serwera dedykowanego z jak największym dyskiem twardym oraz z jak największym łączem oraz najlepiej bez limitu transferu. Dodam też, że jeśli portal ruszy to będziemy potrzebowali większej ilości serwerów, więc będzie to współpraca długoterminowa. W sieci znalazłem kilka ciekawych ofert ovh.pl xxl-web.com , lecz słyszałem różne opinie o ovh a o 2 firmie 1 raz słyszę tak więc może ktoś zaproponuje coś lepszego. Mozemy zaoferowac Panu serwer o parametrach: Intel Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz Ram: 8192 Dysk twardy: 500 Nieograniczony transfer (dotyczy w przypadku gdy nie sa utrzymywane rozwiazania peer to peer, streaming itp). Oplata abonamentowa: 993 zł netto Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Mozemy zaoferowac Panu serwer o parametrach: Intel Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz Ram: 8192 Dysk twardy: 500 Nieograniczony transfer (dotyczy w przypadku gdy nie sa utrzymywane rozwiazania peer to peer, streaming itp). Oplata abonamentowa: 993 zł netto Pozdrawiam, Mariusz Jokiel 1: Lokalizacja UK jak Waszych VPS'ów czy może jakaś inna? 2: Czy przypadkiem do tych "itp" nie należy również duży download? Chyba chodzi o rozwiązania obciążające łącze, a serwis hostingu plików do nich należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 1: Lokalizacja UK jak Waszych VPS'ów czy może jakaś inna?2: Czy przypadkiem do tych "itp" nie należy również duży download? Chyba chodzi o rozwiązania obciążające łącze, a serwis hostingu plików do nich należy 1. Lokalizacja UK tak samo jak dla naszych VPS 2. Jesli nie sa to rozwiazania peer to peer dla celow wspoldzielenia plikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pliki 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 500 gb to i tak nie za dużo... ;/ mnie interesują głównie oferty + 1500 gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 http://www.ovh.pl/produkty/superplan_storage.xml http://www.leaseweb.com/en/products/dedica...ustomize/36/11/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach