Skinek1910 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 Sprzedam domenę www.rpa2010.eu zapraszam na aukcje: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...s=tab%3DSelling Pozdrawiam Artur Szeliga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 Oferta początkowa:35 000,00 zł a to się uśmiałem. Domena słaba więc nie wiem skąd ta cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 czytales ze domeny eu sa prawie nic nie warte ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 Tym bardziej, że mistrzostwa te odbędą się na kontynencie afrykańskim więc nie rozumiem tutaj związku z eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 śmieszą mnie takie aukcje, jeszcze na ebay wystawiona bo allegro by prowizje wzięło gdyby się wariat trafił i to kupił , hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Ja chetnie ja odkupie za cene rejestracji, czyli okolo 10 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Ja nie rozumiem po co rozdmuchiwanie sprawy i pisanie opisu po angielsku. RPA to skrot od Republika Poludniowej Afryki - skrot ma sens w jezyku polskim, gdy po angielsku uzywa sie skrotu SA - South Africa. Dla stron angielskojezycznych ta domena jest warta tyle co nic. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Ja nie rozumiem po co rozdmuchiwanie sprawy i pisanie opisu po angielsku. RPA to skrot od Republika Poludniowej Afryki - skrot ma sens w jezyku polskim, gdy po angielsku uzywa sie skrotu SA - South Africa. Dla stron angielskojezycznych ta domena jest warta tyle co nic. Sorry. Ależ nic się nie stało, bo dla polskojęzycznych też jest warta tyle co nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach