PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Od jakiegoś czasu nie działa strona gg i serwery do tego komunikatora Wie ktoś co się dzieje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Jest już temat... http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...view=getnewpost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 ale nadal nie wiem co z awarią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Poleciała cała infra, dość długi pad jak widać Albo się zwineli, w końcu darmowe to i się zwinąc mogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Poleciała cała infra, dość długi pad jak widać Albo się zwineli, w końcu darmowe to i się zwinąc mogło Paweł_15: Zapewne się nie "zwineli" gdyż mają tyle za reklamy, iż mogą siedzieć na bachama i bujać się w fotelu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Co poszło ? Chyba usługi, ich maszyny fizycznie działają. Sajt śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Sajt śmiga. Ciężko nazwać częste 500 lub 503 śmiganiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Sajt śmiga? Jeśli chodzi Ci o gadu-gadu.pl, to niestety nie //Regdos szybszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Akurat mi się trafiło że śmigał za 1 odświeżeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 u mnie nie raz smiga nie raz niee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...omunikator.html teraz każda firma wie że może polegać na gg pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Pewnie krzak. Mieli chociaż wpisany NIP i REGON ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 U mnie nie, Czelo w 3mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Ale nie strona, tylko ich poszczególne serwery. Hub też nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 http://www.komunikatory.org/monitor.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Hub już działa i niektóre serwery również, po dłuższym czasie oczekiwania gg mi się połączyło I właśnie wstały wszystkie serwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2009 tutaj przyczyna: http://di.com.pl/news/26969,0,akt_Gadu-Gad..._za_awarie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Znowu padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Znowu padło Koniec świata.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Okolo godziny 5 rano codzienie maja restarty ... moze cos im nie wstalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Witam a wiecie może jak aktywować bota GG pod danym numerek ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 pad gg to już można podciągnąć pod żałobe narodową... dobrze że więcej używam jabbera niż gg także pady gg mnie nie obchodzą zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 a wiecie może jak aktywować bota GG pod danym numerek ?? To się wogóle aktywuje? Nr bota to: 3217426 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach