Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 # /etc/init.d/apache2 startStarting web server (apache2).../usr/sbin/apache2: /usr/lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8: no version information available (required by /usr/lib/libpq.so.4) /usr/sbin/apache2: /usr/lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8: no version information available (required by /usr/lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8) . Log http://wklej.org/id/93637/ Wyłączyłem eAccelerator'a, zainstalowałem php5-xcache z backportów Etcha. Zainstalowany apache2 i mysql z paczek Etch. Wzięło się to chyba od testu ab który zrobiłem... Szukałem po Googlach ale nie mogę znaleźć xo się w ogóle popsuło... Nie uruchamiałem ponownie system. Będę wdzięczny za pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 /usr/sbin/apache2: /usr/lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8: no version information available (required by /usr/lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8) To chyba wiele mówi ? libcrypto.so.0.9.8: no version information available Brak informacji o wersjii Wymagane przez /usr/lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8 Reintalacja libSSL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 # aptitude remove pythonCzytanie list pakietów... Gotowe Budowanie drzewa zależności... Gotowe Odczyt dodatkowych informacji o stanie Inicjalizacja stanów pakietów... Gotowe Odczyt opisów zadań... Gotowe Naruszenie ochrony pamięci0% jarekmk:/usr/lib/i686/cmov# aptitude Au! SIGSEGV, czas umierać.. Naruszenie ochrony pamięci ... Pamięć siadła? Tylko że ja ssl nie używam... jarekmk:~# free -m total used free shared buffers cached Mem: 8107 8006 101 0 294 3966 -/+ buffers/cache: 3744 4363 Swap: 2055 1412 643 może VPS coś siada? Z teg co widzę to wina PHP jednak bo pliki .html działają a .php już nie... Znaczy działają statyczne php, takie proste jak phpinfo a coś bardziej już nie... I cały czas te naruszenie ochrony pamięci mi wywala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach