szopik 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Szukam serwera VPS o określonych parametrach: dysk: na początek min 50 GB transfer miesięczny: na początek 150 GB panel: plesk lub hyperVM w ostateczności coś innego pamięć ram oraz procesor: by był wystarczający dla 500 użytkowników dziennie lokalizacja serwerów polska oferta powinna być elastyczna pod względem późniejszym zwięszkaniem parametrów głównie chodzi o pojemność i transfer. Oferty wiążące proszę przesyłać na PW lub umieszczać poniżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Koniecznie polska ? Jaki budżet ? Przejrzyj ofertę http://webh.pl/index.php?cmd=svps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopik 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Budżet taki jaki zaproponuje firma oczywiście interesuje mnie jakość, a dopiero później cena, dlatego nie ustalam określonych przedziałów cenowych. Co do WEBH.pl to byłem zainteresowany jednak od poniedziałku nikt nie odpowiada na wysłane maile i nie odbiera telefonów więc nie uważam tej firmy za godnej polecenia, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Jaki masz budżet ?? Pzdr N. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopik 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 W Polsce jest dość drogi transfer - aczkolwiek mogę zaproponować VPS Managed za ok 210-220 zł netto. Niestety pod serwis wideo przydałby się na łączu 100mbps a tu mamy 10-ke. Może Niemcy ? za 205 zł netto mogę dać pół serwera z administracją na rurce 100mbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Witam, Musi być bezpośrednie wpięcie do TP czy też do tej sieci ruch mógł by wędrować po Europie? Pozdrawiam, Marek Bajerski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopik 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 nie musi być bezpośredniego wpięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Witam. W naszej ofercie znajdzie Pan odpowiedni serwer VPS dla siebie. http://active-hosting.pl/oferty/tanie-serwery-vps.php (Plan Gold) VPS: Gold Prędkość procesora przyznana: do 2,6 GHz RAM przyznany (gwarantowany): 2 GB (2048 MB) Pamięć SWAP: 3 GB (3072 MB) Przestrzeń dyskowa: 55 GB Miesieczny transfer ruchu: 250 GB Serwery gier: TAK Streaming: TAK Własne DNS'y: TAK Lokalizacja: Polska, Łódź Dostęp z poziomu ROOT: TAK Samodzielny Reboot: TAK Samodzielny Reinstall: TAK Panel zarządzania: HyperVM Wirtualizacja: Xen Platforma: AMD AM3 Ilość IP: 4 Koszt miesięczny: 160 zł netto / 195 zł brutto DirectAdmin dostanie Pan gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach