joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Witam ! Zlece konfiguracje dedyka z Ovh. Oto co mi bedzie potzrebne na nim. Linux Server (Fedora Core, CentOS, Ubuntu, Slackware or SuSE). Apache Web Server Support for AcceptPathInfo Support for MultiViews (or mod_rewrite which is slower) [*]MySQL 5.x [*]PHP 5.x (mod_php/CGI) Support for GD2 Library Support for MySQL Support for Curl Support for uploadprogress (http://pecl.php.net/package/uploadprogress - only if you want to display an upload progress on uploads) Recommended PHP Configuration safe_mode off open_basedir off max_execution_time 7200 max_input_time 7200 memory_limit (with 1MB more then the maximum video upload size) post_max_size (maximum video upload size) upload_max_size (maximum video upload size) exec() should be allowed [*]PHP CLI 5.x (see above + register_argc_argv ON) [*]Mencoder 1.0rc1 (support for jpeg, gif, png, freetype, h264, lame, xvid, mad, win32codecs, dv, 3gp, mp4, theora) [*]Mplayer 1.0rc1 [*]FFmpeg (from SVN) (support for jpeg, gif, png, freetype, h264, lame, xvid, mad, win32codecs, dv, 3gp, mp4, theora [*]flvtool2 or yamdi (yamdi recommended)) [*] Piszcie za ile wykonacie , ewentualnie za pomoc moge dac jedne bon na amazaon.com za 100$. Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Linux Server (Fedora Core, CentOS, Ubuntu, Slackware or SuSE). Rozumiem że dystrybucja do wyboru? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Dystrybucja nie ma dla mnie znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Rozumiem że dystrybucja do wyboru? . nie, muszą być wszystkie dla pewności jakby któraś padła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 T / C szeroki wachlasz cenowy mi podaliscie od 75 do 500 zl dzis sie skontaktuje z wybrana osoba , pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach