Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Witam Chcę przekierować stronę domena.pl/kontakt.php na domena.pl/kontakt/ piszę więc RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^kontakt/$ kontakt.php [L] Wszystko niby działa ale kiedy po "/" wpisze cokolwiek to też przekierowuje np. domena.pl/kontakt/blabla --> przekierowuje na kontakt.php --- a na pasku adresu jest domena.pl/kontakt/blabla domena.pl/kontakt/////// --> przekierowuje na kontakt.php --- a na pasku adresu jest domena.pl/kontakt/////// Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol508 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Zrób tak i zobacz czy działa: ^kontakt/?$ kontakt.php [L] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 POMOCY ! ! Ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Ile ty masz lat? Zwróciłem się o pomoc na tym forum oczekując fachowej odpowiedzi a nie takich "docinek" Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Zwróciłem się o pomoc na tym forum oczekując fachowej odpowiedzi a nie takich "docinek" Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Gramatycznie staraj się być poprawniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Gramatycznie staraj się być poprawniejszy. Przepraszam za literówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Jakbyś nie zauważył nie naśmiewam się z twojej niewiedzy, tylko z twojego sposobu "pozyskiwania" "odpowiedzi" :> Przepraszam za literówkę. hmm, dziwna ta literówka :> "z" => "sh" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach