joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Witam ! Jednak po namysłach mam dostępne bony w serwisie godaddy.com Żeby nie przeciągać cennik poniżej ! 50$ = 55 zł 100$ = 105 zł To 5 zł to opłata za przelew zagraniczny I kwestia ważności kart , termin na wprowadzenie 1 rok od daty uzyskania kodu odemnie. A termin wykorzystania ... bez limut Oczywiście bon można przeznaczyć na wszelkie usługi ! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Na domeny też? A czy działają u ich partnerów, np. w maddogdomains.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Na domeny też? ;] czytaj dokladnie moj temat a co do paertnerow nie mam zielonego pojecia :/ na chwile obecna dedyka do testow sobie wykupilem wlasnie za GC , aktywowali w 4 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Jeśli działa u partnerów (maddogdomains.com) to na 100 procent biorę na $100... czy możesz się dowiedzieć? Mogę w sumie i ja.. hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Wysłałem im mejla (do maddoga).. mam wait time 12 godzin, także heh ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 ktoś wytłumaczy idee tych kart i do czego one są ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 ... to mnie zamurowales placisz mi 105 zl a w zamian masz do wydania 100$ czyli za 105 zl masz 300 zl ... kapeszi ?? pozdraiwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 A dostane za ta cene karte poczta tradycyjna (nie wydrukowana) tylko ze zdrapka czy na email? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Sam kod wysylam , moze niedlugo w pdf'ie ale to przyszlosc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Dziekuje, nie mam wiecej pytan... Nie chce byc niegrzeczny ale czy naparwde na WHT nikt nie widzi tego co sie dzieje procz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Proponuje sie podzielic bo chyba nawet ja nie wiem co masz na mysli :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 No właśnie co się dzieje? Gościu rozdaje karty za 1/3 ich wartości - jak dla mnie - bomba : ) dopóki działają, wszystko jest w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Matt odpisz bo widze ze nietylko mnie zaciekawiles Swoja wypowiedzia. Generalnie domyslam sie ocb. ale odrazu Ci mowie za nie masz racji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Uwierz mi ze naparwde nie chcial bym jej miec Pozdrawiam, na tym koniec mojej aktywnosci w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 matt ale dlaczego? może nas oświecisz? o co chodzi? mafii się boisz, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Ehm nie wiem czy celowo tak podsyciles temat jakas dziwna informacja ... Mysle ze skoro ktos juz odemnie kupil GC i wszystko jest oki to nie masz pwodu aby miec jakiekolwiek podejrzenia no ale coz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Chyba mu chodzi o to że koleś kręci biznes bez posiadania firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Nie - jest pewna historia o wałku z tymi wszystkimi kartami. Ogólnie polega to na oszustwie i tyle Jak kto chce to sobie poszuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Heh oczywiscize ze sa karty robione ze skradzionych kart rkedytowych takie GC moze etz zaoferowac w cenie 10$ za 100$ Te karty sa skupowane od osob prywatnych z tego co wiem , Amazon co msc rozdaje dla soob ktore robia spore zakupy karty podarunkowe. Pozdraiwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Z jednej strony bez sensu robią osoby pisząc "kto chce, to znajdzie"... skoro ktoś zaczyna dyskusję, to wyjaśnijcie do końca.. a joker666pl1 czy dla oczyszczenia sytuacji byłbyś w stanie wysłać taką kartę pocztą, nawet drożej niż te nasze specjalne ceny? np. do godaddy $50 kupiłbym za 100PLN + 10zł na przesyłkę ale musi to przyjść pocztą polską... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Ogólnie niema co robić zbytnio szumu. Po prostu zdarzają się incydenty z handlowaniem takimi rzeczami i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 To mialem na mysli i 90% kart pochodzi z oszustwa Duzo jest o tym informacji, jednym slowem mowiac jest to pralnia kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 To mialem na mysli i 90% kart pochodzi z oszustwa Duzo jest o tym informacji, jednym slowem mowiac jest to pralnia kasy To, że pochodzą one z takich a nie innych źródeł to już inna sprawa Jeśli działają to nie ma to aż tak wielkiego znaczenia, działa to działa i tyle Proste - jeśli chcesz to korzystasz, nie chcesz - płacisz zwykłe stawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 To, że pochodzą one z takich a nie innych źródeł to już inna sprawa Jeśli działają to nie ma to aż tak wielkiego znaczenia (...) Nie ma dla ciebie to znaczenia, dopóki nie zawitają do ciebie panowie z PG w asyście AT i nie potraktują cię jako (nie)umyślnego* pasera... A żeby tylko jako pasera, a nie uczestnika zorganizowanej grupy przestępczej piorącej brudne pieniądze itp. itd. * - niepotrzebne skreślić. PS: Z mojej strony także EOT w tym temacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Kody domniemam nie są kradzione, więc paserem nie zostaniesz. A zawitanie policji jest co najmniej nikłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach