NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Nie działa mi strona az.pl jak i oczywiście moja.... Komuś jeszcze ;/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Dziala ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 oni maja czasem pady na 5 minut , czesto to zauwazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Kilku minutowe przerwy zdarzają się wszędzie, az.pl nie jest wyjątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Hmm moja strona nie działała ok 2h :/ www az ok 30 min Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 To tam ktoś jeszcze kupuje hosting? Po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Żeby ruch na forach był większy, wiesz życie bez włażenia w problemy z własnej głupoty byłoby nudne ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2009 czy u was też leży az.pl ?mam domeny podpiete na ich dns i zero reakcji wydelegować na inne też nie idzie bo strona leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2009 U mnie leży, już chyba z 3 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Wygląda to na poważną awarię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Szanowni Państwo, w trosce o jak najwyższą jakość świadczonych usług, pragniemy poinformować, iż w dniach 04.12.2009 od godz. 22:00 do 24:00 i 05.12.09 od godz. 5:00 do 7:00, zaplanowane są prace administracyjne na serwerach Az.pl, w związku z tym w powyższym terminie mogą wystąpić ewentualne przerwy w dostępie do usług. Za powstałe utrudnienia przepraszamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach