jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2009 Witam, Tak jak w temacie mam do sprzedania BB8820. Używany przez moją skromną osobę rzadko w nocy ustawione auto-wyłączanie telefonu. Używany telefon jako 'wyjazdowy' i 'awaryjny'. Dziś została przeprowadzony dopiero 3 format baterii, z tego względu że długo mi wytrzymywała po 1.5 tyg. Gwarancja do 2009-06-25 (szczegóły PW) Jutro albo dzisiaj (nie wiem czy dam rade) jeszcze fotki dodam. Folia na ekranie praktycznie bez 1 dnia użytkowania. Telefon oczywiście bez simlock'a, SOFT PL, zakupiony w Orange PL nie żadnym sprowadzanym niewiadomego pochodzenia z UK czy tam telefon typu: refurbished (jeżeli ktoś nie wie ocb to link: klik) Możliwość wystawienia na allegro/ebay'u i pochodnych Jeżeli ktoś zainteresowany proszę składać cen via PW. pozdrawiam, jarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Ssory, że tak późno, ale zapomniałem Tak jak obiecywałem: http://jarek.biz/BB/ P.S. to nie są rysy na wyświetlaczu ponieważ jest folia... Co można zobaczyć patrząc na prawy róg jak troszkę wystaje Mam jeszcze takie 2 folię co oczywiście kupującemu prześlę. No i mogę dorzucić case do 8800 gratis pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach