BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2009 Witam więc tak posiadam ważną licencje IPB ! Licencje mogę przekazać na rzecz forum jakie są wymagania ? Forum musi już trochę istnieć i mieć stałych użytkowników wszystkie propozycję proszę dodawać w tym temacie ! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Składam propozycję. Oto forum: www.mojplay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 z tego co wiem to Dawpi z supportu IPB p[otzrebowal ostatnio , spoko koles strasznie bogata wiedze posiada na pewno by ja dobrze wykrozystal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 I ja chętnie przyjmę Twoją propozycję Forum: http://forum.mtbikes.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrozik1565 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2009 Witam więc tak posiadam ważną licencje IPB !Licencje mogę przekazać na rzecz forum jakie są wymagania ? Forum musi już trochę istnieć i mieć stałych użytkowników wszystkie propozycję proszę dodawać w tym temacie ! Pozdrawiam Mam pewną propozycję, ale niechciałbym jej tutaj ogólnie podawać proszę o kontakt na gg: 8068849 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2009 Składam swoją propozycje: http://forum.progamela.net Więcej informacji via PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 ponawiam swoją propozycje forum dla którego przekazałem licencje niestety padło czekam na propozycje w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 z tego co wiem to Dawpi z supportu IPB p[otzrebowal ostatnio , spoko koles strasznie bogata wiedze posiada na pewno by ja dobrze wykrozystal Oh, rzadko mogę przeczytać tak miłą i sympatyczną opinię o swojej skromnej osobie. Dziękuję. ponawiam swoją propozycje forum dla którego przekazałem licencje niestety padło czekam na propozycje w tym temacie Istnieje opcja odkupienia jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 oferty cenowe na PW licencja jest aktywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Oh, rzadko mogę przeczytać tak miłą i sympatyczną opinię o swojej skromnej osobie. Dziękuję. Istnieje opcja odkupienia jej? ot Przeczytaj regulamin i usuń ten bannerek z podpisu. ps. No to to jest sponsoring czy giełda jednak?Na pw można odpisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Oczywiście że na pierwszy rzut oka idą oferty sponsoringu ! Jednak jeżeli ktoś zaoferuje chęć odkupienia licencji IPB to też ta oferta zostanie również rozpatrzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morales 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Jestem chętny, aby skorzystać z oferty. Moje forum niedługo będzie aktywne i potrzebuję tego oprogramowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Widzisz datę postu ? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 U lala Kiedy to było już dawno nieaktualne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach