mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Witam Dostałem w tamtym roku kod rabatowy 20% w hitme.pl na VPSa i raczej juz z niego nie skorzystam a chciałbym teraz sobie kupic pewna domenke Moze ktos chciałby sie zamienić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Witam Dostałem w tamtym roku kod rabatowy 20% w hitme.pl na VPSa i raczej juz z niego nie skorzystam a chciałbym teraz sobie kupic pewna domenke Moze ktos chciałby sie zamienić ? Podstawowe pytania: 1. Czy rabat jest jeszcze ważny (był z tamtego roku)? 2. Czy możesz sprzedać takowy kod rabatowy i ktoś inny będzie mógł z niego skorzystać? Nie przypominam sobie tego rodzaju kodów rabatowych w HitMe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 z tego co mi wtedy powiedzieli ze będzie ważny non stop, jest jednorazowy. To nie jest sprzedaz to wymiana. W regulaminie hitme nic nie pisało o tym ze jest to zabronione wiec tym sie wzorowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach