Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Zaglądając dzisiaj na WHT ujrzałem widniejący napis: Dzisiaj urodziny obchodzą 1 użytkownik/użytkowniczka obchodzi dziś swoje urodzinySebak(22) Jako, że nikt jeszcze nie napisał to postanowiłem uczynić to ja A więc życzę wszystkiego najlepszego z okazji 22 urodzin, wielu sukcesów na drodze hostingowej i w życiu prywatnym, dużej liczby zadowolonych klientów i dalszego rozwoju firmy PS. Może ktoś by się dołączył PS2. Jakby nie patrzeć jest kolejna literówka w tłumaczeniu skryptu forum (obchodzą 1 użytkownik obchodzi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Witam. 22? Myślałem, że Pan sebak ma więcej a tu ten sam rok urodzenia a tylko 7 dni różnicy w czasie wyjścia na świat... Najlepszego życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Najlepszego, spokojnego przetrwania kryzysu i dalszego rozwoju firmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Naaaj [; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Wszystkiego najlepszego i rozwoju eFuturo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migus 10 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 wszystkiego naj naj naj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Życzę 100 % UPTIME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 najlepszego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Naj naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Naj Naj Naj ! ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 22? To i tak dużo, myślałem, że 19-20 max.. Ja życzę wejścia na wyżyny jakości w oferowanych usługach, bo sporo marudzenia chwilami było jak była mowa o czymś "od Sebaka"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Polewka.. Najpierw pojechali Sebaka że taki młody jest a później "wszystkiego najlepszego" A co ja mogę napisać ?? Olać te hostingi i biznesy bo to wszystko jest G warte . Najważniejsze jest zdrowie i szczęście w życiu prywatnym i rodzinnym bo to jest najważniejsze, a reszta jak to mówi przysłowie "Ziemniaczki się powoli gotują" Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Wszystkiego najlepszego i obniżenia cen łącz (Zeby efuturo dawało więcej transferu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 A co ja mogę napisać ?? Olać te hostingi i biznesy bo to wszystko jest G warte Ale lepiej (jak już) płakać w Volvo niż w tramwaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 @chmuri, nie tak do końca, Ci którzy naprawdę lubią to co robią czasami stawiają pracę ponad inne prywatne priorytety : ). Sebastianowi wszystkiego najlepszego, oby serwerki zawsze śmigały ; - ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Wszystkiego najlepszego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 najlepszego !!! mam nadzieje, że świętujesz poza serwerownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Jedyny dzień w życiu właściciela firmy gdzie można pozwolić sobie na chwilę zapomnienia (w dodatku weekend) ;-) Najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 też dołączam się do najlepszych życzeń a nawet jeszcze lepszych, Sebak spóźnione prawie godzinę ale musisz zrozumieć, siła wyższa: pierwsza komunia córki dopiero dotarłem przed monitor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2009 Liczy się wszak intencja, nie zaś godzina:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2009 również spóźnione ale Najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach