Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2009 Zobacz ustawienia ekwalizera i podświetlenia itd. może masz jakieś dziwne opcje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Odtwarzacz chyba jest uszkodzony. Pomimo dobrych alkalicznych baterii czasem nie chce sie wlaczyc. Jak juz sie wlaczy to moze chodzic dlugo dlugo, a wskaznik baterii pokazuje 2/3. Sprawdze jeszcze na akumulatorkach.. Jednak gdyby byl uszkodzony, co moge zrobic? - Wyslac do serwisu? I co zrobia, skoro tego modelu nie produkuja juz od (chyba) 2 lat? - Zglosic do sklepu? Od zakupu nie minal jeszcze tydzien. Prosze o porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 - Zglosic do sklepu? Od zakupu nie minal jeszcze tydzien. Powinni przyjąć zwrot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Upewnij się, że jest wadliwy i w jaki sposób i zadzwoń najpierw. Szkoda, że tak Ci się zdarzyło... "T" i ogólnie irivery to świetny sprzęt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Ja uzywam Sandisk Sansa c250. Jestem z niego z pelni zadowolony, poniewaz obsluguje on RockBoxa. Dla tych, ktorzy o tym nie slyszeli, napisze, ze RockBox to system operacyjny na przenosne odtwarzacze, ktory usprawnia je do tego stopnia, ze na mp3 z odpowiednim ekranem mozna nawet odtwarzac filmy i grac w gry Mozna go bardzo latwo wgrac na odtwarzacz za pomoca specjalnie przygotowanych programow. Strona projektu to http://www.rockbox.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t3d1 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Coś takiego mam na zbyciu, użyty kilka razy z folią na ekranie. Więcej informacji na aukcji allegro.pl http://allegro.pl/item641019449_mp5_player...een_kamera.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Sklep przyjął reklamację iRivera T60 i zwrócił mi pieniądze. Dołożyłem trochę i kupiłem iAudio 7 4GB. Jestem w pełni zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach