marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Panel do Zarządzania serwerami Ventrilo w wersji 2.1.x Panel Posiada Panel usera jak i również Panel Administracyjny: Panel Usera Zawiera: a) Informacje o Serwerze (Stan (ON/OF), Host, Port, oraz wszystkie inne potrzebne dane) oraz możliwość Włączenia / wyłączenia / zrestartowania serwera, B ) Zmiana hasła do logowania c) Zarządzanie BanLista d) JuniorAdmin (mozliwość tworzenia sub adminów z dotępem do Panelu Zarządzania) e) Logi ( logi logowania) Panel Admina zawiera: a) informacje główne (ilość kont, ilość kont aktywnych / nieaktywnych B ) Userzy ( możliwość edycji każdego konta oraz usuwania go) c) Ustawienia Serwera d) Dodawanie Serwera ventrilo System sam wyłącza i blokuje konto po utracie ważności! Jeżeli ktoś jest zainteresowany, chce zobaczyć demo, to zapraszam na PW. Cena licencji - 50 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 50 pln jednorazowo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 tak chyba, że chcesz ze zintegrowaną płatnością SMS to cena w granicy 80-100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Jeżeli ktoś chce kupić wersje bez płatności SMS, to zapraszam. Wystawilem aukcje w promocyjnej cenie. http://allegro.pl/show_item.php?item=646728939 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Jeżeli ktoś by był zainteresowany i chciałby zobaczyć demo panelów to zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 odnawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 aktualne? poslij demo na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daros 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 oferta aktualna? można prosić o demo na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 aktualne, demo dostalem na pw. Osobiscie nie jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Czemu, możesz opisać więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 poprostu uznalem, ze wole sam cos wydlubac badz zlecic. zalezy mi na w pelni autorskim panelu. Zreszta to sprawa na "kiedys". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Moja grafika jest w tym panelu miałem dostać ten panel za free ale marczak go do dziś mi nie dał :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 napisz do mnie to dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 odnawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 up Promocyjna CENA 60 zl wersja z SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 z ciekawości - z czyjego API korzystasz do SMS'ów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 Płatność SMS była pisana od zera, pod dotpay, jednak działa również z innymi firmami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkdevil 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 Równiez demeczko poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2009 Autor prosił by o demo pisać na PW. A tutaj mniej więcej coś takiego dla każdego: http://www.ventriloservers.biz/ventrilo-instructions.html Również na wielu zagranicznych hostingach jest demo, wystarczy w google wpisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 Odkopuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 demko ? poprosz, jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 demo poszło. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 ktoś zainteresowany ?? Jestem nawet w stanie "Tano "sprzedać prawa do odsprzedaży skryptu, jak ktoś chęnty to zapraszam na PW / gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 Odświeżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach