Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Cześć, Pytam z ciekawości - czy ktoś z was używa Slackware? Albo zna jakieś duże wdrożenia tej dystrybucji, o których warto było by wspomnieć? Czy dystrybucja ta z powodu braku zarządzania zależnościami uważana jest za niemodną, przestarzałą i opieszałą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 u mnie w lokalnej sieci slackware pelni role serwera dhcp i samba mi sie ten system podoba pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 ostatnio coś sie pozmieniało w paczkach slacka, ale chyba tylko rozszerzenie. Kiedyś w planach miałem zainstalowanie slacka na desktopie, ale potem jakoś poczytałem o tych paczkach i mi sie odechciało Ja na serwerach preferuje Gentoo i Debiana, a na lapku i eee mam gentoo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Pytam z ciekawości - czy ktoś z was używa Slackware? tak Albo zna jakieś duże wdrożenia tej dystrybucji, o których warto było by wspomnieć? Czy dystrybucja ta z powodu braku zarządzania zależnościami uważana jest za niemodną, przestarzałą i opieszałą? tak czemu nie ? System dalej używany, może i trochę prze migrowało maszyn z niego, ale nie jest uważany za "niemodny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach