spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 witam, szukam jakiegoś rozsądnego w cenie hosta do plików. parametry to dysk 10gb transfer ok 100gb. wcześniej skupiłem się na xxl-web ale ci nie potrafili wysłać mi nr. konta do przelewu a po okresie testowym skasowali mi konto i przestali odpisywać na maile. zapewne w podobnych do xxl-web cenach nic ciekawego się nie znajdzie. nie obraziłbym się za możliwość anonymous ftp. na php, mysql etc. etc. nie zależy mi w cale. konto tylko do downloadu. nie wiem czy w takiej opcji warto szukać hosta czy już vps? p.s. na dysku same legalne pliki - zero szajsu o podejrzanym pochodzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 jaką kwotą dysponujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 nieograniczoną , ale na hosta nie chciałbym "stracić" więcej niż 300/rok (coś jak w hostnine) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 BudgetVPS.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 OVH 90 plan ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Hamurabii: Twoja oferta chyba nie pasuje za mało miejsca hdd;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Rozumiem ze dodatkowe uslugi takie jak php MySQL itp nie wchodza w gre ? dostep ftp i www ze tak powiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Może Diino? http://www.diino.com/c/default-en/pricing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 dokładnie ftp + anonymous ftp + www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 weź sobie hosting w hitme i po temacie jak szukasz na pliki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 OVH 90 plan ? Mam go I jak wgrywam pliki to czasami przerywa, muli .... szkoda gadać a na własną maszynę w OVH leci bez przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 mam wrażenie, że ovh nie daje i chyba nigdy nie dawało anonymous ftp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2009 Takie parametry to tylko VPS. http://active-hosting.pl/oferty/tanie-serwery-vps.php Najtańszy byłby oki, tylko musiałbyś spytać w active-hosting, czy Ci niedrogo dadzą więcej transferu, standardowo zamówić można tylko dodatkowe 10GB za 3 zydle miesięcznie... Ewentualnie mogę Ci coś zagramanicą polecić, sam mam niedrogiego i całkiem sprawnego VPSa w USA, dopasowanego do moich potrzeb, jedyny minus to pingi w granicach 170ms... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach