early_november 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Witam serdecznie przyznam, że jestem absolutnym laikiem w tej dziedzinie - zatem wybaczcie mi proszę może banalne pytania... Czy strona www, może funkcjonować bez serwera? Jak przekierować konkretną domenę na wybrany serwer - proszę tylko łopatologicznie Z góry dziękuję za poświęcony czas i odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Bez serwera nie może działać żadna usługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
early_november 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Bez serwera nie może działać żadna usługa. Dziękuję A w jaki sposób "podpiąć" domenę na wybrany serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Należy zmienić adresy DNS na adresy serwera. Proponuje napisac do BOKu wybranej firmy napewno pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 W panelu domeny u rejestratora ustawiasz dns-y serwera, otrzymasz je od firmy, w której wykupisz pakiet hostingowy, w panelu klienta (DirectAdmin, cPanel) podpinasz domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
early_november 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 W panelu domeny u rejestratora ustawiasz dns-y serwera, otrzymasz je od firmy, w której wykupisz pakiet hostingowy, w panelu klienta (DirectAdmin, cPanel) podpinasz domenę. Bardzo dziękuję teraz przynajmniej nie spluwam przez lewe ramię na widok słowa serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
early_november 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 Czy ktoś z Was korzystał może z "webd.pl" Co sądzicie o tym hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 wtedy gdy z niego korzystałem - bardzo słabo;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
early_november 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 wtedy gdy z niego korzystałem - bardzo słabo;-) Co konkretnie znaczy "bardzo słabo"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=13627 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 webd.pl siedziałem u nich rok. Dane ciągle wylatują, obsługa techniczna lipna. Bierz Masternet.pl, hekko.pl, szybki-serwer.pl lub coś w ten deseń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach