Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 Uwaga, trzymajcie się krzeseł. Oto prawdziwy profesjonalny hosting: http://80.55.90.147/index.php?edit=cennik Najbardziej podoba mi się te ich motto: "Zaufaj sprawdzonym... skontaktuj sie juz teraz!" :-D. Tą ofertę znalazłem jednym z for i nie wiem czy ta stronka to tak dla jaj zrobiona. Jeśli nie to ekhem... Swoją drogą ceny zabójcze. :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 <hahaha> a serwer ma pewnie na łączu 128 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 UWAGA : profesjonalnie wykonan± stronę WWW, przystosowan± do Twoich indywidualnych potrzeb - udoskonalenie stron już powstałych stach by bylo cokolwiek dawac im do robienia ze swoim serwisem www bo jeszcze by zrobili cos takiego jak ze swoim masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkey7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 sprobojcie kliknac na przycisk 'loguj'.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 zmienili ceny ... buehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 sprobojcie kliknac na przycisk 'loguj'.. Dowidzenia ;] Jedną z adminek jest Anutka. Żadko w tej branży widzę kobiety ;] no a design zaje**haniefajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 To ja sie troche wylame i powiem, ze doceniam i szanuje wszelkie takie proby. Nawet jesli odstaja od pewnego ogolnie przyjetego poziomu. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2005 Design i oskryptowanie tragiczne, z językiem polskim nie są za pan brat, brak domeny, w dodatku żadnych danych informacyjnych na temat firmy (o ile to firma). Krótko mówiąc ja nie zauważyłem tam nic co można by popierać. Na mnie pani Aniutka nie wywarła żadnego wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dOOner 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2005 w dziale fotki/wakacje zdjęcia z zamku Chojnik w Sobieszowie (Jelenia Góra)....albo wiele zamków budowano wg tego samego schematu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sirjus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 http://216.239.59.104/search?hs=UtK&hl=pl&...btnG=Szukaj&lr= Dla osob ktore niezdazyly obejrzec witryny :-) EDIT: Niestety strona niejest zachowana w calosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach