Fado 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Wydanie kodu za darmo jest tam mozliwe gdy domene oplacilo sie juz raz po normalnej cenie czy 2 razy? Bo jest w rgulaminie ze po 2 latach czyli a 2 lata to 2 wplaty kolejne, no nie? Prosze o odp. Pozdrawiam i Dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Po 2 latach czyli po dokonaniu rejestracji i po dokonaniu po roku przedłużenia czyli w przypadku rejestracjadomen.pl jest to 12,20 (rejestracja lub mniej jeśli w promocji) + 109,80 (przedłużenie domeny) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Po 2 latach czyli po dokonaniu rejestracji i po dokonaniu po roku przedłużenia czyli w przypadku rejestracjadomen.pl jest to 12,20 (rejestracja lub mniej jeśli w promocji) + 109,80 (przedłużenie domeny) Pozdrawiam jak sam napisałeś po roku odnowienie, czyli po 2 latach = po 2 odnowieniach (tak mi się wydaje ) to tak jak się dziecko rodzi, w chwili narodzin ( rejestracji ) ma zero lat, to dwa lata ma po dwóch latach a nie po roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 No dziecko ma 2 rok życia skończony po 2 latach, ale 2 rok życia rozpoczyna po skończeniu pierwszego 2 lata mogą oznaczać rejestrację i 2 przedłużenia, ale z praktyki można się domyślac, że chodzi o rejestrację i jedno przedłużenie... poza tym serwisem rejestracjadomen.pl tak samo jak hrd.pl zarządza Consulting Service, więc nie sądzę, żeby udostępniali dopiero po 2 przedłużeniach authinfo... co nie znaczy również, że nie mogę się mylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 kod authinfo możesz dostać już po skończeniu 1 urodzin w rejestracji ale... rok 0 - rejestrujesz domenę rok 1 - płacisz za przedłużenie i jak tylko im zapłacisz możesz ja przenieść nie musisz czekać do urodzin nr 2, ważne by im zapłacić 2 razy (raz za rejestracje i raz za przedłużenie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach