lafik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Chciałbym zrobić autopilota ale nie wiem jak. Barzo barzo dobry server tylko jesze autopilota mi brakuje. Jakie są możliwosći? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 1. Sciagnij sobie http://www.shoutcast.com/downloads/sc_tran...s_posix_040.tgz i skonfiguruj 2. wrzuc troche mp3jek na serwer 3. stworz playliste 4. odpal sc_trans. "Autopilot" gotowy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 patryk zapomniał dodać: I daj mi PLUSA ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 Ok ale ślyszałem coś o kontach shell trzbea zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 Ok ale ślyszałem coś o kontach shell trzbea zrobić? że co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 No nie wiem. Jakiś gość mi mówił przez gg że jakis shell nusze zrobić żeby mieć pilota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 No musisz.. ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2005 Barzo dzienkuje za waszą pomoc. Mam jesze dwa pytania. Czy ktoś zna jakis dobry program jak NET LIMITER zeby ograniczyć neta. I czy ktoś zna jakiś dobry ale to dobry program do robienia prof. benerów i stronek w html ale bardziej banerów. Nie za trudny. Wysłany Pią Sie 19, 2005 11:53 pm: A może ułatwie sprawie mówiąc że mam porpostru fajnego banera ale nusze dodac do niego kilka napisów i jakim programem by było najlepiej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2005 No nie wiem.Jakiś gość mi mówił przez gg że jakis shell nusze zrobić żeby mieć pilota. Gdybyś decydował się na kupno konta shellowego to upewnij się wcześniej, że będziesz mógł na nim tego używać, bo np. my (i nie tylko) na takie programy nie pozwalamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach