joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Witam ! Wiele osob jechalo na mojego posta ze sie wyniesc chce ... Badzmy powazni po pierwszej awarii zadnego emaila z wyjasnieniem lub cokolwiek ... teraz sobie wbijam na moje serwisy i dupa :| ?? znowu hosting lezy ... Teraz to juz lekka przeginka 2 razy z rzedu kable przecieto :> ? Moge prosic o powod dlaczego nic nie dziala ?? Pozdrawiam ! PS: jak dziala to chodzi bardzo fajnie ale nie mam zaufania zeby za rok odrazu oplacic ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 działa , przecież... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 doslownie 15 minut temu od poznego wieczora jeszcze nie dzialalo... milo ze ktos informuje z AH o jakiejkolwiek przerwie w dzialaniu uslug ... t/c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Działa cały czas od tamtego padu. Masz w nocy jakiś problem i krzyk wielki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Działa cały czas od tamtego padu. Masz w nocy jakiś problem i krzyk wielki.. No to się zdzwisz, bo potwierdzam awarię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Działa cały czas od tamtego padu. Masz w nocy jakiś problem i krzyk wielki.. o losie po co bym mial sciemniac ? lol normalne ze zwracam uwage na takie szczegoly bo przy dluzszej przygodzie z hostingiem musze meic zaufanie do jego amdinow ? po co mam sie pakwoac w cos za co zaplace za rok i raz na msc bedzie awaria ? Nie mowie ze jest tak w rpzypadku AH ale chce wiedziec co i jak a tu ani widu ani slychu po awariach z AH zadnego emaila ani nic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 o losie po co bym mial sciemniac ? siedziałem do bodajże 2.30 na swoim forum i śmigało cały czas. po co mam sie pakwoac w cos za co zaplace za rok i raz na msc bedzie awaria ? A ktoś Cię do tego zmusza? jak tak cały czas Ci się w AH nie podoba to się przenieś na coś droższego czyli lepszego i po problemie z awariami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 mysle ze T/C a Ty Malas niezly przydupas jestes w kazdym poscie polecasz , chwalisz , itp. ogarnij sie ... PS: znowu nie dziala no bosko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Mi działa - TKTelekom - Malbork. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 co chwile pady minutowe sa ... wklejam tematy do forum wiec od godziny widze co sie dzieje T/C po raz kolejny pisze nie wazne juz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Witam. Nie wiem o co awantura po godzinie 6 rano wszyscy w sumie śpią i nikt nie myśli o tym aby wejść na swoje FTP czy też swoją stronę.... DMTec porządkowało siec po awarii no i do 8 im zleciało. Ostatnio po naprawie było wszystko wpięte na szybko aby tylko działało stąd Gametec miał wysokie pingi. Wszystko działa ok jeżeli coś nie działa to nie z mojej "naszej winy" tylko z winy DMTec. Obecny uptime serwera to 100 dni. Zadzwoń następnym razem joker666pl1 i się zapytaj. Pozdrawiam Damian Miodek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach