End3r 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Witam, Trafiłem na ofertę tej firmy hostingowej przypadkiem. Sama oferta jak dla mnie jest świetna, serwer Ekspert to 5 GB miejsca, 100 GB transferu miesięcznie, brak limitu na domeny, bazy, konta ftp, całość za jedyne 40 zł na rok. Wszystko pięknie, ale nie potrafię znaleźć żadnej konkretnej opinii o tym hostingu. Z google znalazłem trzy zdania na krzyż, w tym jeden zamknięty na tym forum temat, w którym nie było nic konkretnego. Czy jest ktoś, kto potrafiłby mi poradzić czy opłaca się ryzykować zakup hostingu w tej firmie? Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Cena jest raczej niepoważna do oferowanych możliwości, brak danych "firmy" na stronie, radzę omijać szerokim łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Cena jest raczej niepoważna do oferowanych możliwości, brak danych "firmy" na stronie, radzę omijać szerokim łukiem http://whois.domaintools.com/vanica.pl 3 litery: OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Witam,Trafiłem na ofertę tej firmy hostingowej Oprócz tego, że OVH to jeszcze krzaczor brak danych na stronie... PS. Sorry za post pod postem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach