Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 sorry ale uhahałem sie na maxa http://www.za***ista.nl/ to daje nowe mozliwości reklamy: za***iste plany, za***iste ceny, za***ista oferta ps. ktoś sie orientuje czy to slowo cos znaczy w holenderskim? edit: az z ciekawosci pogrzebałem po google .nl a tam same wpisy polaków z imprez czyżby wlascicielowi ktos kiedys wcisnął, że to znaczy super? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 he, spox, za***ista w holenderskim nieznaczy nic na 100% Ja mam nick "APZE" oby po japońsku nieznaczyło to "pedał" ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Zdradze wam panowie tylko, ze firma swiadoma jest swojej nazwy, poniewa pracuje w niej dużo polskich pracownikow. Co do dzialalnosci firmy, to wspiera ona mlode i rozwijajce sie firmy oferujace uslugi isp. Zeby jeszcze bardziej was zaciekawic, sa oni zainteresowani wspolpracą z polskim dostawcami hostingu i posiadaja mozliwosc oplacania swoich uslug w bankach polskich. Wiec oferta ich nie tylko jest atrakcyjna, ale i czasowa. Jesli komus malo to za***isty moze byc jeszcze bardziej za***isty poniewaz w niedalekiej przyszlosci ich support bedzie w jezyku polskim. No i co wy na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 No i co wy na to ? Nikt ich na powaznie nie wezmie pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Może i nie, ale mają jakieś perspektywy Przynajmniej u Siebie. Kto wie, może kiedyś... BTW. Wciąż nie moge uwierzyć, że tak można nazwać firme :-D Jeśli ktoś się kiedyś pokusi na ich usługi, podzielcie się uwagami i opinią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 hmm... jakoś oferta do mnie nie trafia z tego co wyczytałem :/ troszkę za mało pakietów mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 no oferta nie jest taka jak nazwa firmy ;P przecietna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach