karoldz 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Gdzieś nie jestem pewny widziałem jakiś moduł do apacha który rozpoznawałby skąd użytkownik jest i na tej podstawie mu serwował odpowiednią treść jest coś takiego czy miałem omamy? Dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 http://www.maxmind.com/app/mod_geoip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Tenks miałem to na końcu języka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
student 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Witam Tak przy okazji zapytam jak mogę wtrącić. Z administracyjnego punktu widzenia na co to będzie miało wpływ? Na to jakie reklamy kontekstowe będą komuś podawane na 'tacy' podczas przeglądania jakiejś strony www? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Masz chociazby kilka wersji strony >> i na taka uzytkownikow przekierowujesz >> albo auto wybor jezyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach