RasQueR 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Tak jak w temacie, postawionych będzie kilka portfolio, kilka serwisów o średniej liczbie użytkowników (1000-2000). Interesuje mnie darmowa domena na start (.pl), dlatego wybieram pomiędzy tymi dwoma. Cena w HEKKO to 68zł, w MASTER - ok 90zł. Mam konto w Hekko jednak za często mam z nim problemy, może na nowym serwerze jest lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 O jakich problemach piszesz ? Od kilku miesięcy cisza na szczęście, może napisz na PW lub do boku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 @RasQueR uruchom serwery w wybranych firmach na okres testowy, zobaczysz jaki jest poziom usług, supportu, etc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RasQueR 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Niekiedy nie mogę utworzyć nowej bazy danych (raz na 4 mi się to zdarza - brak dostępu), Nie indexuje mi plików w folderze z domeną, której nie przedłużyłem - ale wystarczyło przekopiować pliki i utworzyć na nowo folder. Panie Damianie, wybrałem Was także ze względu na bliskość - do Brzeźna mam piechotką 20minut I pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi (przy okazji) - wykupiłem serwer wraz z domeną .pl w promocji - to było w czerwcu 2008. Nie ubiegałem się o nią ze względu na brak pomysłu (heh...). Czy jest szansa na dostanie jej teraz? Jeśli tak, w czerwcu przedłużam u was konto. P.S. Ile macie w końcu serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 hej, to są pytania do BOKu a nie na forum : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Hekko.pl mogę polecić z całego serca. Korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Masternet.pl tutaj niestety nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie korzytam z ich usług. Ale wiele osób również sobie chwiali tą firmę. Uruchom konta testowe, poczytaj na forum, zobacz co jest bardziej korzystniejsze (cena, parametry) i sam zdecyduj. Dodam że obie firmy mają super pomoc techniczną. Nawet w święta! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach