mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Kiedys dalem pozytywna opinie tej firmie. Niestety ostatnio zaczeli na moja poczte wysylac jakies maile o phpbb3 bla bla. Nigdy nie wyrazilem zgody na jakiekolwiek otrzymywanie maili od nich. Oczywiscie powiecie, ze sie czepiam. Ale akurat mam zrobione tak, ze kazdy mail do mnie powoduje przeslanie tematu smsem. Na moje pytania mailowe : gdzie i kiedy wyrazilem zgode na wysylanie jakich kolwiek wiadomosci na moja skrzynke http://img18.imageshack.us/img18/6356/korespondencja.jpg Od 1 maja brak reakcji. Jakosc serwerow swietna, cena swietna , poziom supportu 0 . Niestety jesli chodzi o kontakty biznesowe oczekuje profesjonalnego zachowania, tu z takim sie nie spotkalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 mzygmunt, wiesz że ludzie się z Ciebie śmieją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 mzygmunt, wiesz że ludzie się z Ciebie śmieją? chyba jeszcze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 mzygmunt, wiesz że ludzie się z Ciebie śmieją? Co to ma wspolnego z firma hitme ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 mzygmunt, wiesz że ludzie się z Ciebie śmieją? dokładnie, powiedz mi @is_wm łaskawie, co to ma do rzeczy support hitme jest wiadomo jaki i koniec tematu @mzygmunt wyraźnie napisali, że musisz zrezygnować z ich usług więc zrób to. Dla Ciebie to nie taki problem, bo masz swoje servery dedykowane B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Co to ma do rzeczy? Do rzeczy czego? Sprecyzuj proszę pytanie. mzygmunt zapewne wie, że groźby są karalne w naszym kraju. Jest to śmieszne, że firma dba o jego bezpieczeństwo, a on ją straszy, grozi sądem i jeszcze się publicznie żali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach