Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Jaki to kolor http://images39.fotosik.pl/113/8a5c29ed60a7588a.png Chodzi o kod typu : #f3f8fe W pliku Style mam body { background-color: #f3f8fe; font-family: Trebuchet MS, sans-serif; } #layout { width: 660px; margin: 0 auto 10px auto; background-color: #FFFFFF; padding: 5px; -moz-border-radius: 10px; border: 1px solid #ebf1fd; margin-top: 25px; } #header { background: transparent url(header.gif) no-repeat; height: 111px; } #topnav { float: right; color: #4E5866; border: 1px solid #f0f0f0; background-color:#f8f8f8; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px; padding: 5px; margin-right: 27px; margin-top: 40px } .intro { text-align: left; padding: 2px; border: 1px solid #f0f0f0; background-color:#f8f8f8; width: 600px; font-size: 12px; } #table { text-align: center; width: 600px; height: 20px; text-align: left; padding: 2px; border: 1px solid #f0f0f0; background-color:#f8f8f8; font-size: 14px; } #address_box { width: 380px; font-family: Verdana, Arial, Sans-Serif; font-size: 12px; } #error { text-align: left; padding: 10px; width: 600px; font-size: 12px; } #footer { font-size: 12px; } a.footer:link, a.footer:visited { color:#000000; text-decoration: none; } a.footer:hover { color:#ff6000; text-decoration: underline; } a { color: #000000; text-decoration: none; } a:hover { color: #ff6000; text-decoration: underline; } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 #f2fdf3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Polecam colorzillę pod firefoxa ;]. #F2FDF3 rgb(95%, 99%, 95%) rgb(242, 253, 243) R: 242, G: 253, B: 243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 @UP Dzięki zainstalowałem Fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Możesz też używać do tego programu graficznego np. GIMP lub Photoshop, który przy pobieraniu koloru pokazuje jaki to kolor, np. #ffffff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Ja używam Pixie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Możesz też używać do tego programu graficznego np. GIMP lub Photoshop,który przy pobieraniu koloru pokazuje jaki to kolor, np. #ffffff. Photoshop pokazuje tylko liczby i cyfry bez # Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Ludzie, zaraz z prostego pytania i odpowiedzi zrobicie offtopowego tasiemca... a pokazuje, a ja używam tamto, a ma, a nie ma, a można, a trzeba... itd. To jest tak prosta sprawa, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć.. Może jednak zamknąć ten wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Ludzie, zaraz z prostego pytania i odpowiedzi zrobicie offtopowego tasiemca... a pokazuje, a ja używam tamto, a ma, a nie ma, a można, a trzeba... itd. To jest tak prosta sprawa, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć.. Może jednak zamknąć ten wątek? Oczywiście, że zamknąć... Proste pytanie, na które odpowiedź to max 2 minuty w google... PS. Jeśli już się tak chwalicie photoshopem, to powiedzcie teraz kto z Was ma legala i może to udowodnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach