milosz0010 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Witam Szukam jakiegoś taniego hostingu pod stronę domową/portfolio. Otóż przeglądając różne oferty mające małą powierzchnie(kilkaset MB), na allegro znalazłem ofertę polWebs.pl Powierzchnia dyskowa: 600 MB Transfer miesięczny: 20 GB Transfer roczny: 240 GB I w sumie to wszystkiego jest dostęp. Ale coś mi to wygląda podejrzanie. Za 5,99 zł/ rocznie? link to aukcji: http://allegro.pl/item616924127_polwebs_pl...240_gb_rok.html Osobiście szukam czegoś do 20zł/rok(półroku). Co myślicie? Z góry dzięki i pozdrawiam Miłosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Też sobie wybrałeś miejsce do poszukiwania hostingu - Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Imienniku mój, proszę, nie kupuj żadnego szitu.. weź jakieś Hekko/Masternet czy coś.. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milosz0010 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Też sobie wybrałeś miejsce do poszukiwania hostingu - Allegro Nie nie, byłem tutaj, i był link do allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 neteasy.pl / hekko.pl / masternet.pl / active-hosting.pl / ionic.pl / modernhost.pl / boo.pl - jest w czym wybierać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 active-hosting.pl - jest w czym wybierać ... Aktualnie nie działa gdyż jest wymiana łącza światłowodowego, które uległo zniszczeniu. Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netiz.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Witam, może coś z naszej oferty Cię zainteresuje: cennik hostingu Personal w opcji za około 20PLN/pół roku może nie ten transfer jaki został wspomniany, ale proszę zerknąć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach