łysy 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Witam. Ostatnio zainteresowałem się ofertą strony polwebs.pl. Ceny na allegro całkiem korzystne. Postanowiłem przejść na adres polwebs.pl, w celu sprawdzenia wiarygodności "firmy". W sekcji o nas znalazłem informację, że właścicielem polwebs.pl jest MPro W celu sprawdzenia numeru REGON - 070813970 wszedłem na stronę Głównego Urzędu Statystycznego. Po wpisaniu numeru REGON odnalazłem następujące informację: 1) typ działalności: osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą (na aukcjach teksty typu nasi informatycy, nasza firma itd ) 2) teraz najlepsze: rodzaj przeważającej działalności: 4520Z - KONSERWACJA I NAPRAWA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI Te informacje wystarczają w zupełności aby firmę określić krzakiem. W ciągu kilku dni mam zamiar wykonać następujące kroki aby ta niby firma zniknęła ze swiata hostingu. Adres do sprawdzenia numeru REGON: http://www.stat.gov.pl/regon/ Wystarczy wpisać numer REGON 070813970 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Jak mało jeszcze wiesz o biznesie, że takie pierdoły piszesz. W GUS podaje się jedną (najważniejszą, wybraną przez siebie) działalność z tego co masz wpisane w zakresie działalności przy rejestracji firmy, więc to co podałeś to strzał w płot. Firma o formie prawnej OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ jak najbardziej może zatrudniać pracowników i to w dowolnej formie i umowa o pracę i o dzieło i zlecenie. Zastanawia mnie czy Ty nie jesteś jakąś złośliwą konkurencją lub czymś podobnym. Wątek do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Wątek do kosza. Przychylam się -> kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach