Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 Witam, Jesli na was tez tak dzialaja te spoty w tv to polecam: http://www.somethingwrong.co.uk/crazy_frog_baseball/ Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 ale słodziutkie mnie wkurzają spoty, lecz sama taka piosenka akurat na mnie aż tak nie działa Ale gierka jak najbardziej fajna Jaaaaaaaaaambaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 ja jestem (i osobiście wykonuję) Ostateczne Rozwiązanie - nie oglądam TV (no chyba ze informacyjna or smth). A przed żabą prawdę mówiąc trudno się ustrzec, więc przyda się chwila relaksu. Co do samej postaci filmik ze wspomnianą żabą widziałem x lat temu jako pokazówka autora, a w tym roku firma Jamba wykupiła prawa do postaci i robi na tym naprawdę sporą kasę. To się nazywa pomysł na biznes, a nie jakiś niepewny hosting ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 fajne ';) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 super Tylko ta zaba za szybko się psuje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 http://cdn.streamcdn.com/cdn.asp?c_id=gutr...opcorn_300k.wmv Ja musze mieć ten teledysk. Jest wystrzelony po prostu Ma może ktoś cały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 www.jamba.pl jak dzwonie do żony to władowała mi C-Fa i teraz wie że to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 Hehehehe Crazy Frog, Ostatnio używałem jako gracz xywy Frogo więc, Crazy Frog było moim nju przezwiskiem. Wniosek? Wróciłem do Frogotten. Ale żabcia wymiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkey7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 link magnet (dla shareazy, limewire, imesh, bearshare,xolox itp): magnet:?xt=urn:bitprint:GYH2F5KLFPIZUWFJWG7HNQMZXXWWLEKQ.AIQ4IYLDNAZ2ETVLVOUENRCRCAAGO7O I3IKPWFY&dn=Axel%20F%20-%20Crazy%20Frog.avi link ed2k (emule, edonkey itp): ed2k://|file|Axel%20F%20-%20Crazy%20Frog.avi|75876384|a1886a26d60f64cce76eacedc5eab611|/ super jakosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magpac 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 ja jak zwykle z opóźnieniem ale owszem owszem żabsko jest fajniaste , szczegolnie jak sie w teledysku kołysze spiewajac ding ding ding ding ding ding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 Crazy frog to fenomen prawie na taka skale jak mandaryna - niby kicz jak sie patrzy ale ludzie to słuchają ... siła marketingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach