Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Cześć, Czy ma ktoś może wolną maszynę do pożyczenia na kilka godzin? Chciałem po testować parę konfiguracji, ale nie za bardzo chce mi się reinstalować mojego VPSa - produkcyjnego... ;/ Jeśli ktoś był by tak miły to było by super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 localhost - vmware : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Kłopot w tym że moje łącze nie jest szybkie. Od jakiegoś czasu mam tylko 128 kb/s więc ściąganie pakietów, reinstalacji systemu czy coś to dla mnie mały kłopot... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 najlepsze rozwiazanie do testow to kupic za 30-50 zl jakiegos szrota na allegro i testowac systemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 Weź sobie vps na test . Chyba hitme/webh daje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 Weź sobie vps na test . Chyba hitme/webh daje . Najlepiej w hitme, bo tam automatycznie są przydzielane vps'y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach