MR240760 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 witam zlecę wykonanie strony www usług kosmetycznych wraz z domeną i serwerem i tym wszystkich co jest potrzebne żeby strona funkcjonowała w internecie.Na stronie będą zdjęcia i chciałbym żeby było utrudnione ich kopiowanie.Forma realizacji dowolna ZAKŁADKI -paznokcie akrylowe -makijaż permanentny -manikir -pedikir -przedłużanie włosów -.... -....może jeszcze ze dwie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 witam, Zapraszam do rozmowy GG 7894369 (nie widoczny) ! BARDZO KONKURENCYJNA CENA ! Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IG - Dawid Lis 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Również zapraszamy - www.informative.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 W takim razie i ja zaproszę: tmtsystems.eu Zachęcam do kontaktu, gdzie mogę przesłać pełne portfolio naszego grafika oraz wykonać indywidualną wycenę dla tego zlecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Również zapraszamy - www.informative.pl Strona nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IG - Dawid Lis 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Strona nie działa Coś nas podkusiło, żeby stronę firmową wrzucić na osobnego wirtuala OVH... Zgłoszenie awarii wysłaliśmy do adminów 5 dni temu, oznaczone krytycznym priorytetem. Prawdopodobnie urządzili sobie dłuższą majówkę. Wciąż czekamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Gdyby mi coś 5 godzin nie działało, to bym się zastanawiał gdzie to przenieść.. nie mówiąc o 5 dniach.. heh inna sprawa, że admini OVH nie mają majówki, bo to żabojady są : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IG - Dawid Lis 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Gdyby mi coś 5 godzin nie działało, to bym się zastanawiał gdzie to przenieść.. nie mówiąc o 5 dniach.. hehinna sprawa, że admini OVH nie mają majówki, bo to żabojady są : ) Zgadza się, okazała się że był problem z ticketem zgłoszenia awarii. Już wszystko jest OK. A jeśli chodzi o firmy hostingowe, to ja się zastanawiam raczej jak znaleźć fundusze na stworzenie takiej z prawdziwego zdarzenia W każdym razie, wszystkim się to zdarza, więc trzeba odnaleźć w sobie trochę wyrozumiałości. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 A jeśli chodzi o firmy hostingowe, to ja się zastanawiam raczej jak znaleźć fundusze na stworzenie takiej z prawdziwego zdarzenia Najlepiej znaleźć jakąś dobrą pracę gdziekolwiek i te 15 000 - 20 000 PLN na start na pierwszy rok mieć. Za 10 000 też można coś zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simon186 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Zapraszam - GKstudio.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb-productions 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 witamzlecę wykonanie strony www usług kosmetycznych wraz z domeną i serwerem i tym wszystkich co jest potrzebne żeby strona funkcjonowała w internecie.Na stronie będą zdjęcia i chciałbym żeby było utrudnione ich kopiowanie.Forma realizacji dowolna ZAKŁADKI -paznokcie akrylowe -makijaż permanentny -manikir -pedikir -przedłużanie włosów -.... -....może jeszcze ze dwie pozdrawiam Witam ,czy zlecenie jest nadal aktualne .Jeżeli tak to proszę mo kontakt . e-mail :office@gb-productions.pl lub kontakt ze strony www.gb-productions.pl Oferujemy profesjonalną obsługe od a do z . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 gb-productions: Fajna stronka, szczególnie teksty w dżejpegach mnie ujęły Choć i animka flashowa niczego sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trendywomen 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Witam. Bez problemu zrealizujemy taki projekt. zapraszam na www.trendystyle.com.pl . Proszę o kontakt czy jakaś grafika zostanie dostarczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Kobieto, odgrzewasz temat w którym od roku i dwóch miesięcy nikt nie napisał posta ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Swoją drogą to ich portfolio trochę WEB1.0 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Swoją drogą to ich portfolio trochę WEB1.0 ? chyba web 0.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SimpleGroup 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 Proszę wysłać mi wiadomość prywatną mam dla Państwa już gotowy projekt który oddam za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 ta branża jest tak powalona, że ludzie nawet za darmo pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach