McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Witajcie, W czerwcu rusza mój serwer z grą "którą tu nie jako reklamowałem, że szukałem inwestora", poszukuję serwera dedykowanego. OTS jest aplikacją, jednordzeniową, tzn korzysta tylko z jednego rdzenia, więc 2 rdzenie to jest bez sens. Więc poszukuje: Procesor: 1rdzeń, ok min 3.0 ghz Pamięć ram: od 2gb do 4gb - najlepiej 3 GB jak by było. System operacyjny: Najlepiej jak by to był windows 2003 - ta najtańsza. Lokalizacja: W sumie w tibi ping nie jest ważny. Ale najlepiej jak by to była: Niemcy, USA i inne - też może być. Moja kaska do wydania to ok 200-300 max 350 zł. Wszelkie propozycje z parametrami i cenami oraz lokalizacją, proszę podać tutaj, ew. PW. Dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Zobacz tutaj http://www.maxdedicated.com/ na ovh tez mozesz licencje dostac na win. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 W tej cenie to chyba tylko kimisurfi sie zmiesci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 W tej cenie to chyba tylko kimisurfi sie zmiesci. dokladnie, sama licencja na win trzeba liczyc 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Zobacz tutaj http://www.maxdedicated.com/ na ovh tez mozesz licencje dostac na win. Zaden z tych serwerow nie miesci sie w widelkach cenowych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Jeżeli chcesz mieć 1 rdzeń i około 3GB ramu to możesz zapytać się w livenecie ale nie wypowiadam sie jak to tam chodzi gdyż miałem tam serwer tylko na 1 m/c z tego co tylko zauważyłem może czasami paść łącze co do supportu to jak dla mnie był nawet szybki. Ale radze poczytać opinie o nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rezor 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 A czy przypadkiem serwery Tibii nie korzystją (a wlasciwie morduja) bazy mySQL ? Jesli tak to wielordzeniowy proces sie nie zmarnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 W sumie o Bazie MySQL nie pomyślałem No to dzięki, temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach