michalk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Witam Mam do Was pytanko, czy macie może jakieś gazety które czytacie w miarę często na temat hostingu, Linuxa i spraw związanych z tym zagadnieniem. Wiem że w Internecie można znaleźć wszystko ale może natkneliscie sie na cos wartego uwagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Godne uwagi jest to forum, oprócz tego ciekawym magazynem, a zarazem portalem na temat jest webhosting.pl co do Linux'a to bierzesz handbook'a/manuale i się uczysz, jest też wiele howto z opisami co i jak zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Do książek to w sumie trzeba mieć zacięcie, od czasu do czasu jakaś książka pomiędzy nimi internet - wcześniej how-to i psucie/naprawianie żywego organizmu patrz peceta na systemie którego się uczysz. Webhosting.pl ma co jakiś czas ciekawe artykuły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simon186 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Z mojej strony polecam jeszcze gazetkę Linux+. W większych kioskach powinna być. No i jeszcze webhostingtalk.com jeśli ogarniasz angielski ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Polecam NetWorld Computerworld z wydawnictwa IDG Do tego kup sobie VPSa zaplanuj sobie "grafik" kiedy jakim panelem bedziesz sie zajmowac uwzglednij tez czas na trubleshooting, co do LINUXa: tutaj rowniez polecamjakas prenumeratke, pdfy, howto + mozesz jakiegos PCta u siebie w domu postawic zrobic sobie z inm siec i lokalinie sie bawic, testowa itp pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Są jakieś HOW TO po polsku ? Nawet płatne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Podstawowa zasada, trzeba nauczyć sie czytać pliczki "readme" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach