Forma Życia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Witam Ostatnio w ramach coraz większych ilości backupowych danych stwierdziłem iż wgrywanie od siebie na łączu o upstreamie 512 kbps np 20 gb danych może być dość problematyczne, a ciągłe dzielenie plików na części po 200 mb (w ramach RS) jest upierdliwe. Szukam więc jakiegoś najprostrzego, jednak hostowanego przez jakąś konkretną firmę rozwiązania, które posiada: - transfer miesięczny w okolicach 200gb - hdd 50-100 gb (trzymam tylko ostatnie backupy plików, bazy danych wysylam na rapidy po tym jak poddam je gpg :>) Proszę o konkretne oferty i jednocześnie, jeśli to możliwe, określenie czy i jakie miało się już doświadczenie w przesyłaniu gdzieś backupów ps. interesuje mnie oferta najlepiej gdzieś w europie, chociaż ewentualnie usa też może być (byle nie godaddy :>) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 http://budgetvps.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forma Życia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 http://budgetvps.pl/ myślę, że choć pod jakieś aplikacje webowe i strony oferta budgetvps jest mnóstwo okay, o tyle dla moich zastosowań, czyli kopii zapasowych które mają na takim serwerze po prostu leżeć i nie rozrabiać, sprzęt mi przydzielony by się zwyczajnie marnował. edit: a poza tym, więcej miejsca na dysku by się mi przydało. zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 witam. Backup FTP: Backup 25 GB 59 zł/mc netto Backup 60 GB 79 zł/mc netto Backup 200 GB 129 zł/mc netto Konta FTP backup znajdują się na maszynie w Polsce. W razie zainteresowania proszę o kontakt PW, e-mail, tel. Ps. oferty nie ma u nas na stronie, pojawi się wkrótce. Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 200 Gb - 100 zl netto miesiecznie , mozliwosc przetestowania konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 200 Gb - 100 zl netto miesiecznie , mozliwosc przetestowania konta.Skoro składasz tu ofertę to wypadałoby podać dane firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Wielokrotnie podawane.... wystarczy wpisac w wyszukiwarce na forum ... nazwe i reszte mam podane w opisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Wielokrotnie podawane.... wystarczy wpisac w wyszukiwarce na forum ... nazwe i reszte mam podane w opisie. Owszem podawałeś, ale może lepiej byłoby je wpisać do swojej stopki? Odrazu przy ofercie byłyby dane firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Moznaby. Ale z tego co widze moje posty usuwane sa bez powodu i pozniej nie ma winnych... coz pozostawie to bez komentarza najwidoczniej niektorzy moderatorzy maja cos wspolnego z niektorymi hostingami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 mzygmunt konserwy odkryłeś ; )) nie no wpisz, ja nawet teraz z chęcią bym kliknął na Twoją ofertę, a tu lypa.. nie ma linka w stopce... heh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Do pana Active-Hosting ... bo mam pytanie by nei robic 2 identycznych tematow. Dostep do danych jest zawsze i wszedzie ? chodzi mi o to w przypadku np awari pana maszyny czy dane moge uzyskac wlasnie w tej chwili czy poprostu musze czekac ... Chodzi mi o to czy istnieje np jakie soswiadczenie na pismie odnosnie dostepnosci danych, gdyz tez poszukuje FTP pod backupy i tam raczej nie sa to backupy-smieci lecz wazne dane nie raz pewnie wiecej warte niz caly serwer, na ktorym sa przechowywane one . Wiec np istanieje mozliwosc spisania jakies umowy dotyczacej zawsze dostepnosci ftp backup czy to awaryjnego czy to tego wlasciwego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach