joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Witam ! Potrzebuje jakiegos niezawodnego i szybkiego hostingu w PL. Cena na msc 30 zl , preferuje wplaty miesieczne gdyz z doswiadczenia wiem ze roznie bywa ... Wiec zanim sie zwiaze z jakas firma wolalbym pierw przetestowac dzialanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 witam. Za około 20,99 zł miesięcznie dostanie Pan u nas pakiet Pro MAX: Miesięczny Transfer ruchu: 100 GB Pojemność: 6000 MB Konta E-mail: b/o Bazy MYSQL: b/o Konta FTP: b/o Domen: b/o Więcej informacji znajdzie Pan tu: http://active-hosting.pl/oferty/tanie-konta-www.php Pozdrawiam Damian Miodek Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Witam, http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=16 19zł. miesięcznie, 7 dni okres testowy bez zobowiązań. zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Zapraszam Cię do zapoznania się z ofertą na pakiet MaxPack z oferty Hekko.pl za 28 zł netto miesięcznie otrzymasz 12GB pojemności i 60GB transferu miesięcznego. Serwery zgodnie z życzeniem w Polsce - serwerownia w Gdańsku. Dostęp do wielu operatorów i redundantne zasilanie sprawiają, że nasze serwery pracują bez żadnych przerw. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Witam !Potrzebuje jakiegos niezawodnego i szybkiego hostingu w PL. Cena na msc 30 zl , preferuje wplaty miesieczne gdyz z doswiadczenia wiem ze roznie bywa ... Wiec zanim sie zwiaze z jakas firma wolalbym pierw przetestowac dzialanie. Pozdrawiam no dobra, podaj może ile potrzebujesz miejsca / transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Panowie wielkie thx za wszelkie oferty Co do wymagan transfer / miejsce jest drugorzedna sp[rawa dla mnie serwer tylko do testow wszelakich skryptow lub jako demo uptime , ping i szybkosc to priorytet pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Ping ??? - serwer gier będziesz stawiał ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 liczy sie dla mnie szybkosc z jaka serwer bedzie odpowiadal ... zaden serwer gier wielkie dzieki za wszelkie oferty , temat do zmakniecia ! dzis na spokojnie wybiore 2-3 firmy do testow T/C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Bez sensu jest kupować serwer wirtualny w PL tylko ze względu na ping. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach