joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Witam ! Chce spzredac o ile to mozliwe konto tradedoubler , z uwagi ze czas na jaki musze czekac na kaske jest tragiczny ;/ A zlozylo sie to ze zmiana pracy i nieciekawa sytuacja finansowa , chcialbym konto z 526 zl sprzedac za okolo 350 zl. Dodatkowo na koncie jest suma 211 zl ale jeszcze nie zatwierdzona. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 ehehehe nikt nie poratuje wkoncu to sa legalne srodki a nie jakas sciema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Ponawiam wtedy jakos sie poratowalem , a na konto 711 zl rpzygotowane juz do platnosci .. za 400 zl puszcze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 eh moze ktos sie pokusi jednak ? i tak wyjscia nie mam ... dajcie Swoje propozycje cenowe za konto ... Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 1zł ? Ostatnia płatność kiedy była, i czy dajesz gwarancję, ze wypłacą na 100% (dane podam prawdziwe) i czy tobie nie cofali płatności ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2009 Tak daje gwarancje ze wyplaca ... 14 dni zostalo a ja mam 3 dni ... Nie cofali zadnej platnosci , zawsze masz moje dane i na policje wrazie czego mozesz isc. Ja ci dam login haslo i pozmieniasz dane na jakie chcesz albo aj Ci wprowadze jak wolisz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach