nSpace 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Na wstępnie przepraszam za mały OT, lecz muszę tutaj coś wyjaśnić. Zarowno w jednej jak i drugiej sytuacji nie ma nic zlego. Co innego, gdy masz serwer strony glownej w szara.net (dell w pl) a klientow upychasz w ovh (pc we francji), a tak ponoc robi jedna znana u nas firma na literke "n". Wiem do czego dążysz, lecz jesteś mocno niedoinformowany Aktualnie nie mamy już żadnej maszyny w OVH z różnych powodów, których nie zamierzam tutaj opisywać. Wszystkie konta klienckie z dwóch maszyn jakie mieliśmy w OVH zostały przeniesione na serwery w NEPHAX. Aktualnie wszystkie nowe konta klienckie rejestrowane są na serwerach DELL właśnie w NEPHAX. Powracając do tematu, umieszczenie serwisu firmowego na odrębnej maszynie działa tylko i wyłącznie na PLUS. I tutaj jest to bardzo dobre posunięcie ze strony Masternet, gdyż klient ma możliwość kontaktu w razie awarii, które jak wiemy zdarzają się nawet u najlepszych. Adrianie, jeszcze raz przepraszam, że pozwoliłem sobie na OT w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Widzisz tam "ponoc"? Nie wiem, tylko tak słyszalem (kiedys). Ale jesli tak (juz) nie jest, to dobrze. Swoja droga, pewno nie raz sie od klienta dostalo za to, co? Temat jest oczywiscie do wyczyszczenia, mody wychodza z zalozenia ze trzeba dac sie ludziom wygadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nSpace 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Warto było by zweryfikować więc informacje zanim napiszesz je na forum Migracja kont z OVH nie była podyktowana słabą jakością usług świadczonych przez tą firmę. Tyle w temacie. Przepraszam za OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach