scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Nie wiem jak wy ale uggo.pl - darmowy hosting przypomina dawną grafikę firmy Zibbix która była rusela przypadek? EDIT http://allegro.pl/item623137948_uggo_pl_da...tadmin_ror.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 U mnie strona już nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 mi działa wolno ale działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=617273350 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Jarek dałem na początku nowy link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Brak danych właściciela/ kontaktowych poza mailem, nie wiem czy Rusel czy nie ale coś tu nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Detektyw SCZ na topie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 dziwne netzip licytowal i nie zaplacil ? wystawil ponownie aukcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 W danych z aukcji allegro nie jest to Artur G. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Z tego co wiem dalej robi on przekręty także lepiej dokładnie sprawdzić to jeśli ktoś będzie zainteresowany kupnem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Podejrzewam, że netzip licytował tylko dla podbicia ceny. Jakiś czas temu netzip sprzedawał skrypt darmowego hostingu i jako przykład podawał właśnie uggo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 dowiedzialem sie ze vps jest z cheapvps, ta opcja z 768MB ramu. i to musialem 2 maile wysylac bo za 1 razem nie chcial napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 dowiedzialem sie ze vps jest z cheapvps, ta opcja z 768MB ramu. To ciekawe bo w T&C w cheapvps jest jak byk napisane No free hosting companies are allowed on our service due to the high risk of abuse by end clients Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 To ciekawe bo w T&C w cheapvps jest jak byk napisane a tego to nie wiedzialem, czyli to jakis przekret zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 To jak, kto podsyfia? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach