Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Witam Mam następujący problem: od południa nie mogę nic skopiować..... Tzn jak wezmę ctrl + c a później ctrl + v to zamiast skopiowanego tekstu wpisuje mi ,,Hello!" folderów i plików wogóle mi nie kopiuje. Proszę o jakiegoś skutecznego antywira do win 2000 który wykryje co za tym stoi. Na kompie jest duuuuzo plików i nie można zrobić formatowania ;/ szukam czegoś małego i skutecznego. IE 6 chodzi bez problemu a mozilla nie może nawiązać połączenia przy włączaniu outlook i w czasie pracy co 10 minut wyskakuje mi coś w podobie ,,Jakiś program próbuje dostać się do plików" czy zezwalasz na dostęp??" klikam na nie i mam znowu kilka minut spokoju. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_plk.msi Testowa Jak się spodoba podam dane mojej Licencji ważnej do 23 Lipca tego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Moja stopka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 dzięki JarekMK antivir rozwiązał ten problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach