wisla 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Poszukuję osoby która najpierw mi doradzi który serwer dedykowany wybrać, a potem mi go odpowiednio skonfiguruje. Kontakt: pawelh2008@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Proponuje Ci określić dokładniej na czym ta konfiguracja miała by polegać . Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Daj znac na Pw ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Poszukuję osoby która najpierw mi doradzi który serwer dedykowany wybrać, a potem mi go odpowiednio skonfiguruje. Nie lepiej kupić pakiet usług serwer dedykowany wraz z zarządzaniem od dostawcy usługi ? Według mnie znacznie prościej, lepiej i masz pewność że korzystasz z profesjonalistów jeśli wybierzesz jedną z czołowych firm. Zapewne także w dłuższym czasie znacznie taniej i bezstresowo. g. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Poszukuję osoby która najpierw mi doradzi który serwer dedykowany wybrać, a potem mi go odpowiednio skonfiguruje.Kontakt: pawelh2008@gmail.com Mogę zaproponować: http://vpsitech.com/dedicated/ Służymy pomocą przy konfiguracji. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach