amator 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Zamierzam przekazać domenę pl innej osobie w ramach ovh. Wydrukowałem wniosek (musiałem szukać starego AR bo najnowszy nie otwiera dokumentu ) i nie wiem jak go wypełnić. To znaczy wypełniam własne dane i dołączam ksero dowodu ale co z danymi nowego właściciela? Czy wysyłam do ovh wniosek bez tych danych, czy muszę we własnym zakresie z tą osoba wspólnie wypełnić cały wniosek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Jak ja zmieniałem to tak: Podałem handle nowego właściciela i OVH wygenerowało mi dokument ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Tak, dokument mam. Po lewej stronie są dane które ja mam wypełnić a po prawej dane nowego właściciela. Miałem nadzieję, że jeśli jest to osoba mająca konto w ovh to wystarczy, że ja wypełnię tylko swoje i wyśle do nich a oni już we własnym zakresie zrobią resztę. Jednak chyba tak to nie wygląda. Gość musi wypełnić ten papier, dołozyć dokumenty (jest to firma) i odesłać to mi. Ja uzupełnię swoje dane, dołożę ksero dowodu i wyślę do ovh. Najgorsze jest to, że jest to osoba z zagranicy, liczę, że poczta nie nawali. Czy tak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Nie wiem dokładnie ale możesz też tak: Wysłać wniosek o kod AuthInfo ... wyemigrować do Dropped Tam zmienić szybko właściciela i po 21 dniach Nowy właściciel może iść gdzie chce bo AuthInfo ma cały czas napisany w Panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Z zasady nie inwestowałem w pl-ki, kiedyś były drogie odnowienia. Jak spadły to się skusiłem i już żałuję. Z globalnymi jest zdecydowanie mniej biurokracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 problem polega na tym że wszystkie fajne domeny .com i inne zostały już zajęte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach