konrad_wawa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Witam! Piszę tutaj, ponieważ nie bardzo wiedziałem w jakim dziale o to zapytać. Poszukuję programu lub skyptu do ewidencji klientów, którzy posiadają u mnie wykupiony hosting. Jednak nie chodzi tutaj o skrypt, który łączy się z moim systemem hostingowym (niestety posiadam niestandardowy panel V-Admin). Chodzi o zwykły programik czy skrypcik, w który mogę ręcznie wklepać swoich klientów i który przypomni mi miesiąc wcześniej, że zbliża się koniec abonamentu i że mam wystawić fakturę. Takie coś już mnie zadowoli, a gdyby jeszcze wysyłało to automatyczne powiadomienia klientom czy fakturki proforma to jeszcze lepiej Z góry dzięki za podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 AdminPanel.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 AdminPanel.pl ... Większość firm, która wykupiła ten panel ma zamiar jak najszybciej z niego rezygnować Ja również go nie polecam. Najlepszy możliwy skrypt, który mogę polecić każdemu to WHMCS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konrad_wawa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Może się nie znam, ale mam wrażenie, że na pytanie "czym zabić muchę?" otrzymałem odpowiedzi "armatą" i "czołgiem" Nie ma czegoś prostego, małego, za friko do pobrania? Przecież to tylko ręczna ewidencja klientów z przypominaniem kiedy im się kończy abonament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 To chyba najlepiej sobie samemu napisać w PHP + cron, 10 minut roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Popatrz na skrypt phpCoin Nie jest po polsku i nie ma aktualnego spolszczenia, ale jest za free no i angielski nie powinien stanowić problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 możesz skorzystać z kalendarza google , proformy nie wyśle, ale powiadomi o nadchodzącym "zdarzeniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 excel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 to ja jeszcze zaproponuję outlooka (ale tego pełnego nie expresa). A na dobrą sprawę to i kalendarz w telefonie komórkowym z przypominaniem by wystarczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Na allegro od jakiegoś czasu pojawiał się w dziale skrypty właśnie taki prosty panel chyba za 20 zł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Pewnie chodzi o to: http://allegro.pl/item617077460_panel_bili..._zobacz_to.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Co jest nie tak z AdminPanel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Pewnie chodzi o to:http://allegro.pl/item617077460_panel_bili..._zobacz_to.html Nie, o ten skrypt http://allegro.pl/item616542745_skrypt_bil...it_polecam.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Nie, o ten skrypt http://allegro.pl/item616542745_skrypt_bil...it_polecam.html Lezy u mnie nie potrzebnie ten skrypt na dysku, 10 zl mysle ze taka kwota by mnie usatysfakcjonowała chętnych zapraszam na PW pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Lezy u mnie nie potrzebnie ten skrypt na dysku, 10 zl mysle ze taka kwota by mnie usatysfakcjonowałachętnych zapraszam na PW pzdr UWAGA !!! Skrypt jest moją własnością i dalsze jego odsprzedawanie i/lub rozpowszechnianie jest zabronione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konrad_wawa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Rozumiem, że uwagi odnośnie użycia Excela czy tel. komórkowego są trochę zgryźliwe bo nie sądzę, żeby ktoś to polecał na poważnie Natomiast dzięki za namiar na skrypt z Allegro - właśnie o to mi chodziło. Chociaż szukałem pod różnymi słowami kluczowymi, to jakoś na to się nie natknąłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 http://allegro.pl/item617077460_panel_bili..._zobacz_to.html ggsdgsgsdgsdgf.pl zajętasex.net wolna No popatrzcie: jedną z najwyżej wycenianych domen mogę mieć za 38 zł... A w Polsce to ciężko cokolwiek wolnego znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 UWAGA !!! Skrypt jest moją własnością i dalsze jego odsprzedawanie i/lub rozpowszechnianie jest zabronione. Posiadana przez siebie licencje sprzedac mozna- oczywiscie w tym momencie traci sie prawo do uzywania przez siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 mam adminpanel,pl jak i WHMCS i polecam WHMCS ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2009 Jeśli masz klientów w jakiejś bazie to możesz sobie napisać prosty skrypt perlowy, który robi selecta z where date i znakiem mniejszości lub większości i wysyła ci mejla, że musisz wystawić fakturę, usunąć konto itp. lub przypomina klientowi o wpłacie. Razem z przeczytaniem tutoriala do Perl DBI zrobisz to w 2 godziny. Kompletnie nieznając perla 6 godzin wraz z testowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 przylaczam sie do pytania "Co jest nie tak z AdminPanel ?" i druga sprawa, jaka funkcjonalnosc powinien posiadac taki panel byscie uznali go ze jest 'dobry', co takiego dobrego jest w WHMCS? - jako trzecie pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Opinie firm mówią wszystko, pod jakieś krzaki moim zdaniem jest okey, ale ja do swojej działalności biorę właśnie whmcs (choć miałem w planach adminpanel.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 Opinie firm mówią wszystko, pod jakieś krzaki moim zdaniem jest okey, ale ja do swojej działalności biorę właśnie whmcs (choć miałem w planach adminpanel.pl) Proszę Cię, co to znaczy pod jakieś krzaki ? Adminpanel jest prostym skryptem napisanym w php, ma swoje wady niestety jest mniej zalet, miałem z nim problemy (jako osoba która nie jest programistą kupująca gotowe rozwiązanie, okazuje się że nie jest ono tak gotowe do końca ... a już na pewno poziom bezpieczeńśtwa nie jest jakiś potężny). WHMCS jest o wiele wydajniejszy, bezpieczniejszy, niestety wadą jest kod źródłowy który jest zaioncube-owany - ale to co można zmienić powinno wystarczyć każdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 przylaczam sie do pytania "Co jest nie tak z AdminPanel ?" od strony kodu jest to straszna sieczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 od strony kodu jest to straszna sieczka... Niestety muszę się zgodzić... Przyjemnie się obsługuje od strony klienta/admina, ale nawet głupie oszablonowanie skryptu może człowieka do rozpaczy doprowadzić. A jak jakaś przeróbka skryptu dojdzie to się pociąć można... (pomijając błędy ortograficzne :] ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach